Το πρώτο άλμπουμ των Jonas Brothers μετά από δέκα χρόνια.

Η μεγαλύτερη επάνοδος της χρονιάς μόλις έγινε ακόμα πιο μεγάλη.

Καθώς αυξάνεται συνεχώς η αποδοχή των νέων τους singles, οι βραβευμένοι με Grammy και πολυπλατινένιοι Jonas Brothers ανακοινώνουν την είδηση που όλοι οι οπαδοί τους περίμεναν σχεδόν μια δεκαετία.

Το γκρουπ θα κυκλοφορήσει το πρώτο άλμπουμ του μετά το 2009 και μία από τις πιο πολυαναμενόμενες δισκογραφικές δουλειές του 2019. Το «Happiness Begins» (Η Ευτυχία Αρχίζει), όπως είναι ο τίτλος του, θα κυκλοφορήσει στις 7 Ιουνίου από τη Republic Records / Universal Music.

Αυτή την εβδομάδα, το «Sucker» έγραψε ιστορία ως τον πρώτο Νο. 1 της μπάντας στο ραδιοφωνικό Top 40 στις ΗΠΑ, σύμφωνα με τη Mediabase. Το «Sucker» έχει αποκτήσει παρουσία και στα ελληνικά ραδιόφωνα.

Ταυτόχρονα το πιο πρόσφατο single τους, το «Cool», βρέθηκε γρήγορα στο Top 20 της ίδιας κατάταξης και συνεχίζει να ανεβαίνει θέσεις.

Τα «Sucker» και το «Cool» έχουν καθηλώσει την pop κουλτούρα, αποτελώντας αντίστοιχα το πρώτο και το δεύτερο τραγούδι με τη μεγαλύτερη άνοδο στο Top 40 των ΗΠΑ την περασμένη εβδομάδα.

Το «Sucker» έχει υπερβεί τα 380 εκατομμύρια streams παγκοσμίως μέχρι σήμερα. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας της κυκλοφορίας του, κατέκτησε το Νο. 1 σε Apple Music, Spotify και iTunes στη Βόρεια Αμερική. Σε παγκόσμιο επίπεδο έγινε Νο. 1 σε Apple Music, YouTube, Twitter και Νο. 1 στο Spotify καθώς και το Νο. 1 Streaming και Digital Song.

Μιλώντας για ιστορία, η εμφάνιση του «Sucker» σηματοδότησε την πρώτη φορά που αυτόν τον αιώνα ένα συγκρότημα έκανε ντεμπούτο στην πρώτη θέση του «Billboard Hot 100».

Συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία της μπάντας, το «Cool» συγκέντρωσε 45 εκατομμύρια streams και αναρριχήθηκε στην κορυφή του Γενικών Κορυφαίων Τραγουδιών στο iTunes και στο Top Music Videos Chart.

Στη συνέχεια, οι Jonas Brothers υπόσχονται να πραγματοποιήσουν δύο αξέχαστες εμφανίσεις όταν θα ανέβουν στη σκηνή των Billboard Music Awards 2019 (1 Μαΐου) και του «Saturday Night Live» (11 Μαΐου).

Επίσης προχωρούν οι εργασίες για το νέο ντοκιμαντέρ των Jonas Brothers.

Τον προηγούμενο μήνα τα τρία αδέλφια ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους με τα Amazon Studios, τη Philymack και τη Federal Films (της Republic Records) για τη δημιουργία ενός ντοκιμαντέρ για το συγκρότημα. Το φιλμ θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στο Amazon Prime Video σε περισσότερες από 200 περιοχές.

«Η ευτυχία αρχίζει» από τις 7 Ιουνίου.

 

Αφήστε το σχόλιό σας