Η Theresa Rex είναι η καινούργια μούσα του Jonas Blue.

Μετά από ένα επιτυχημένο 2018 που ήταν γεμάτο παγκόσμιες επιτυχίες και κατά μήκος του οποίου κυκλοφόρησε το πρώτο άλμπουμ του, «Blue», ο ασταμάτητος Βρετανός παραγωγός Jonas Blue κυκλοφορεί από τις Positiva και Virgin EMI / Universal Music το νέο single «What I Like About You» με τη φωνή της Δανής Theresa Rex.

Καταγράφοντας όλο τη συναίσθημα και τον ενθουσιασμό στα πρώτα στάδια ενός έρωτα, το «What I Like About You» εξιστορεί μία επαναστατική σχέση, με υπόκρουση τον ηλεκτρονικό ήχο που έχει αναδείξει τον Jonas Blue σε superstar παραγωγό της dance και σε επιτυχημένο pop δημιουργό.

Το «What I Like About You» συνεχίζει την παράδοση του Jonas να προσφέρει μία παγκόσμια πλατφόρμα σε συναρπαστικούς νέους καλλιτέχνες. Η Δανή καλλιτέχνιδα Theresa Rex, η οποία έγινε γνωστή μετά τη συμμετοχή της στη μεγάλη επιτυχία «Solo Dance» του Martin Jensen, πραγματοποιεί μία εντυπωσιακή ερμηνεία.

Ο Jonas Blue λέει: «Από τη στιγμή που άκουσα τη φωνή της Theresa στο “Solo Dance” ήξερα ότι ήθελα να συνεργαστώ μαζί της κάποια στιγμή. Έχει ένα τόσο μοναδικό τόνο με πολύ συναίσθημα και χαρακτήρα σε κάθε λέξη που τραγουδά. Είμαι πραγματικά χαρούμενος που προωθώ ξανά ένα νέο ταλέντο.»

Από τότε που εμφανίστηκε στην παγκόσμια σκηνή με τη διασκευή του στο κλασικό «Fast Car» του Tracy Chapman, ο Blue Jonas έχει καταγράψει πάνω από 7 δισεκατομμύρια streams και 38 εκατομμύρια πωλήσεις singles, έχει κερδίσει 5 BRIT Awards, τέσσερα τραγούδια του έχουν φτάσει στο Top 5 του Ηνωμένου Βασιλείου και έχει γίνει πλατινένιος πάνω από 120 φορές σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ο Jonas Blue κυκλοφόρησε μία από τις μεγαλύτερες παγκόσμιες επιτυχίες του καλοκαιριού με το «Rise» σε σύμπραξη με τους Jack & Jack, και το φθινόπωρο παρουσίασε το φθινόπωρο το «Polaroid» σε συνεργασία με τον Liam Payne. Ωστόσο η έκπληξη ήταν η προσθήκη της Lennon Stella, της νεαρής ηθοποιού που έκανε το ντεμπούτο της στη μουσική.

Τα τελευταία χρόνια έχουν αλλάξει πολλά για τον Jonas Blue, τον άνθρωπο που μέχρι το 2017 δημιουργούσε μουσική στο γκαράζ του πατέρα του, αλλά τα κίνητρά του παραμένουν ίδια.

Έχοντας τώρα τη δική του δισκογραφική ετικέτα, την «Blue Future» την οποία ίδρυσε για να προωθεί τα νέα ταλέντα που συνεχίζει να ανακαλύπτει, και με ένα πρόγραμμα εμφανίσεων σε όλο τον κόσμο όλο το χρόνο, θα μπορούσε να έχει την πολυτέλεια να σταματήσει για λίγο και να αξιολογήσει την κατάσταση.

Όμως για τον Jonas Blue δεν υπάρχει η λέξη «σταματάω». Υπάρχει μόνο το «μπροστά».

 

Αφήστε το σχόλιό σας