Η συνεργασία του Jonas Blue με τον Joe Jonas σκορπά παντού την αγάπη.

O Jonas Blue συμπράττει με τον Joe Jonas στο «I See Love».

Πρόσφατα, η καινούρια μπάντα του Joe Jonas, που ονομάζεται DNCE, κυκλοφόρησε αιφνιδιαστικά ένα νέο EP με τίτλο «People To People» και περιεχόμενο τέσσερα τραγούδια.

Δύο εβδομάδες αργότερα, ο εμπνευστής και κεντρικός τραγουδιστής του συγκροτήματος ενώνει δυνάμεις με τον ταλαντούχο DJ και μουσικό παραγωγό Jonas Blue.

Το «I See Love» συμπεριλαμβάνεται στο soundtrack για την επερχόμενη ταινία κινουμένων σχεδίων «Hotel Transylvania 3: Summer Vacation» (Ξενοδοχείο για Τέρατα 3), η οποία κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες της Ελλάδας στις 12 Ιουλίου.

Ο Joe Jonas δανείζει επίσης τη φωνή του σε έναν από τους χαρακτήρες του έργου, τον «The Kraken», όπως κάνει και η Selena Gomez με τη «Mavis».

Η μουσική συνάντηση του Βρετανού παραγωγού και του Αμερικανού τραγουδιστή, ο οποίος έγινε γνωστός μαζί με τα αδέλφια του -Nick και Kevin- ως μέλος των Jonas Brothers, έχει το κατάλληλο ευδιάθετο αποτέλεσμα που αρμόζει στο καλοκαίρι.

Το «I See Love» διακατέχεται από ερωτικό πνεύμα, με τη σφραγίδα των δύο καλλιτεχνών που έχουν γεννηθεί με 13 ημέρες διαφορά, τον Αύγουστο του 1989.

Ο Jonas Blue γνώρισε επιτυχία στην Ελλάδα χάρη στο «Mama», με τη φωνή του Αυστραλού William Singe, που εμφανίστηκε στο Top 20 του διεθνούς Airplay Chart στη χώρα μας.

Φέτος, o 28χρονος Βρετανός έχει καταθέσει δείγματα αριστοτεχνικών παραγωγών, συνεργαζόμενος με τους Jack & Jack στο «Rise» και με τη Sabrina Carpenter στο «Alien», ενώ το προηγούμενο φθινόπωρο κυκλοφόρησε και το «We Could Go Back».

 

Αφήστε το σχόλιό σας