Αρχική Μουσικά Νέα Electronic / Dance «I Wanna Dance» με το νέο single του Jonas Blue

«I Wanna Dance» με το νέο single του Jonas Blue

-

Δες και αυτά

Το «I Wanna Dance» αποδεικνύει την ικανότητα του Jonas Blue να δημιουργεί ενδιαφέροντα dancefloor κομμάτια.

Ο ταλαντούχος Βρετανός παραγωγός και δημιουργός Jonas Blue κυκλοφορεί το νέο single «I Wanna Dance», ένα τραγούδι εμπνευσμένο από την club μουσική.

Το νέο τραγούδι του είναι ρυθμικό και ελκυστικό.

«Το “I Wanna Dance” στην πραγματικότητα το σκέφτηκα όταν ήμουν στο κρεβάτι, πολύ κουρασμένος και έτοιμος για ύπνο… Αμέσως σηκώθηκα από το κρεβάτι, ηχογράφησα σε ένα ηχητικό μήνυμα τη μουσική και πήγα στο στούντιο την επόμενη μέρα φανερά εμπνευσμένος», λέει χαρακτηριστικά ο Jonas.

Το «I Wanna Dance» έρχεται στα μέσα ενός έντονου καλοκαιριού για τον Jonas, ο οποίος έχει προγραμματισμένες πολλές εμφανίσεις σε διάφορα φεστιβάλ στην Ευρώπη αλλά και στην Ασία, συμπεριλαμβανομένων του Tomorrowland, Mysteryland, Lollapalooza Paris και του Fuji Rock Festival της Ιαπωνίας.

Η αναμενόμενη επιτυχία του «I Wanna Dance» αποδεικνύει την ικανότητα του Jonas Blue να δημιουργεί καινούργια και ενδιαφέροντα dancefloor κομμάτια.

Πρόκειται για την επόμενη κυκλοφορία του Βρετανού DJ και παραγωγού μετά τη συνεργασία κορυφής με τον DJ Tiësto και τη Rita Ora στο τραγούδι «Ritual» που κυκλοφόρησε πριν περίπου δύο μήνες.

Το νέο single «I Wanna Dance» του Jonas Blue κυκλοφορεί από το προσωπικό του label, Electronic Nature και τη Universal Music.

Αφήστε το σχόλιό σας