Απολαύστε το video clip του ντουέτου της Jollina και του Ταραξία στο «Νύχτα Καλοκαιρινή»!

Η Jollina και ο Ταραξίας έδωσαν εικόνα στην καινούρια κυκλοφορία τους!

Μία δροσερή «Νύχτα Καλοκαιρινή» για τους δύο καλλιτέχνες στο ομότιτλο single που υπογράφουν συνθετικά ο Διονύσης Σταματόπουλος, ο Μιχάλης Παπαθανασίου και ο Δημήτρης Σταματίου. Οι στίχοι είναι των Δ. Σταματόπουλου, Δ. Σταματίου και Ταραξία.

Η Jollina (Γεωργία Θωμαΐδη) έχει καταθέσει τα πρώτα δισκογραφικά της δείγματα με σόλο ερμηνείες και ενδιαφέροντα ντουέτα. Εκτός από τη μουσική και το τραγούδι στην καρδιά της ξεχωριστή θέση κατέχει και ο χορός, καθώς τα τελευταία χρόνια παρακολουθεί τα αντίστοιχα μαθήματα.

Ο Ταραξίας (Γιώργος Γκόγκας) πρωταγωνιστεί στο ελληνικό hip hop στερέωμα από τα τέλη της δεκαετίας του ’90, όταν «έστησε» το πρώτο γκρουπ του: Τους «Αγνώστους Γνωστούς» (ex. NC.S). Στο πλήθος των συνεργασιών που έχει διαπράξει αξιοσημείωτες είναι οι συμμετοχές του σε επιτυχημένα άλμπουμ των Goin’ Through και οι ζωντανές εμφανίσεις του δίπλα στους Cypress Hill, Busta Rythmes, Άννα Βίσση κ.ά.

Στο video clip, σε σκηνοθεσία των SpyCine, Jollina και Ταραξίας δίνουν πρωταγωνιστούνν σε μία «Νύχτα Καλοκαιρνή» και χάνονται σε ένα παρορμητικό «Summer Love»!
Κυκλοφορεί από τη MINOS EMI.

Αφήστε το σχόλιό σας