Ο resident DJ και ιδρυτής των πετυχημένων dance parties “Show Me Love”, Johnny Gerontakis, υποδέχτηκε πριν λίγες μέρες σε στούντιο της Αθήνας, τη Sonique, για την ηχογράφηση του 2ου προσωπικού του single, που πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα από την Down2Earth Records!

Λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία του debut single του Johnny Gerontakis, του καλοκαιρινού hit, “All night”, το ντουέτο του με την Sonique βρίσκεται στην τελική ευθεία πριν το release. Στο πλαίσιο των ηχογραφήσεων, η πετυχημένη Βρετανή τραγουδίστρια, μουσικός και dj, Sonique πέταξε στην Αθήνα, όπου πέρασε ένα εντατικό αλλά και fun διήμερο στο στούντιο,  μαζί με τον Johnny G.

H Sonique ξεκίνησε την πορεία της στη μουσική όταν ήταν ακόμη 17 ετών. Κυκλοφόρησε το πρώτο της single με τίτλο “Let me hold you” το 1985, που μπήκε κατευθείαν στο top 40 του UK dance chart, ενώ αργότερα συνεργάστηκε με τον Mark Moore, ως η βασική φωνή των S’ Express, ενός από τα πλέον πετυχημένα dance-pop acts στη Μεγ. Βρετανία.

Η εντυπωσιακότερη στιγμή στη solo καριέρα της μέχρι σήμερα είναι το #1 single του 1998 “It feels so good”, ενώ μεγάλη επιτυχία γνώρισαν και τα singles “I put a spell on you”, “Sky” κλπ. Εχει κυκλοφορήσει 4 solo albums, ενώ στα Brit Awards του 2001 κέρδισε το βραβείο καλύτερης Βρετανής solo τραγουδίστριας.

Αφήστε το σχόλιό σας