Μία ιδιαίτερη παρουσία, ο Johnny Rotten των Sex Pistols, θα δώσει φωνή σε έναν από τους χαρακτήρες στα «Χελωνονιντζάκια».

Τα «Χελωνονιντζάκια» πρόκειται να επιστρέψουν στη μικρή οθόνη τον Σεπτέμβριο και μόλις ανακοινώθηκε ότι ο Johnny Rotten, ένας από τους πρωτοπόρους της πανκ, θα είναι μέρος του καστ των φωνών.

Ο Johnny Rotten, κεντρικός τραγουδιστής του θρυλικού πανκ συγκροτήματος των Sex Pistols, είναι ένα από τα μεγάλα ονόματα που θα δανείσει τη φωνή του στη σειρά παραγωγής της Nickelodeon, με ονομασία «Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles».

Βεβαίως, δεν θα ενσαρκώσει ένα από τα «Χελωνονιντζάκια», καθώς προέρχονται από τη Νέα Υόρκη και το να μιλούν με «κόκνεϊ» προφορά θα είναι ολίγον άβολο.

Ο 62χρονος Βρετανός, κατά κόσμον John Joseph Lydon, θα υποδυθεί τον «Meat Sweets», ένα «μεταλλαγμένο γουρούνι που διψά για δύναμη».

«Πρώην σεφ διασημοτήτων, ο Meat Sweets είναι πλέον ένα απίστευτα δυνατό μεταλλαγμένο γουρούνι που κρατά ένα απειλητικό σφυρί για να “χτυπά” τις μπριζόλες να μαλακώσουν, και με τα χέρια του γαντζώνεται πάνω σε άλλους μεταλλαγμένους για ν’ απορροφήσει τη δύναμή τους», αναφέρει ο ιστότοπος των Playmates Toys.

Ο Johnny Rotten θα συναντηθεί με άλλους super stars που θα δώσουν τις φωνές τους στους κακούς της σειράς:

Ο Αμερικανός παλαιστής John Cena θα παίξει το ρόλο του «Baron Draxum», η «Big Mama» θα μιλά με τη φωνή της ηθοποιού Lena Headey και ο Νεοζηλανδός κωμικός Rhys Darby θα είναι ο «Hypno-Potamus».

 

Αφήστε το σχόλιό σας