Ακούστε το νέο δροσερό κομμάτι του JOEY με τίτλο «Καλοκαίριασε»

The story behind the track:

Τη Κυριακή 14 Απριλίου πραγματοποιήθηκε στο Μοναστηράκι το μεγάλο street event που αφορούσε τη συμβολική έναρξη της περιόδου του Καλοκαιριού και την ανάγκη όλων να δούμε το αύριο με αισιοδοξία!
Πλήθος ανθρώπων απ’ όλη την Αθήνα κατέκλυσε το μεσημέρι την πλατεία Μοναστηρακίου, ενώ εντυπωσιακά μεγάλος αριθμός αυτών συμμετείχε εθελοντικά στο μουσικοχορευτικό δρώμενο που πραγματοποιήθηκε.
Όλα ξεκίνησαν με το νεαρό τραγουδοποιό JΟΕΥ, ένα φρέσκο πρόσωπο που παρότρυνε το πλήθος των παρευρισκομένων να συμμετάσχει στη δημιουργία
ενός καλοκαιρινού τραγουδιού, παρουσιάζοντάς τους παράλληλα την ομάδα μουσικών και χορευτών που θα πλαισίωναν το δρώμενο. H μουσική επιμέλεια ήταν του Μιχάλη Κεχαγιά των Lexicon Project, συμμετείχε η Ηχόδραση του Νίκου Τουλιάτου, η Σχολή Κρουστών του Δήμου Αργυρούπολης-Ελληνικού υπό την καθοδήγηση του Ανδρέα Νικόλη και η χορευτική ομάδα της Κων/νας Μικρούτσικου με την συμμετοχή της Σχολής Χορού Κώνστα, καθώς και μία ομάδα Vocalists του Εθνικού Ωδείου Ηλιούπολης.
Τα δύο μεγάλα banner με τους στίχους του τραγουδιού ξεδιπλώθηκαν και οι φωνές όλων έγιναν ένα, χορεύοντας και τραγουδώντας το –ειδικά φτιαγμένο- νέο κομμάτι του JOEY «ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΣΕ».

Με την επιθυμία αυτό να επαναληφθεί σύντομα, ξορκίζουμε όλες τις έγνοιες της καθημερινότητάς μας, βάζοντας χρώμα και ζωντάνια στις μικρές αυτές στιγμές!

Συντελεστές :
 
Στίχοι / Μουσική: JOEY
Ενορχήστρωση: Μιχάλης Κεχαγιάς
Ηχοληψία/Μίξη: Βαγγέλης Καραπέτρος
Studio Pazl
Έπαιξαν οι:
Βαγγέλης Καραπέτρος
Μιχάλης Κεχαγιάς
Στέργιος Δήμπας

Αφήστε το σχόλιό σας