Ο Joe Jonas ισχυρίζεται ότι επανασυνδέονται οι My Chemical Romance

-

Hit-Channel Listen Radio Live

Μία άκρως ενδιαφέρουσα πληροφορία μετέφερε ο Joe Jonas.

Μία απροσδόκητη αποκάλυψη έκαναν οι Jonas Brothers κατά τη διάρκεια πρόσφατης ραδιοφωνικής συνέντευξής τους.

Το pop συγκρότημα ήταν καλεσμένο στο βρετανικό ραδιοφωνικό σταθμό KISS FM και στην εκπομπή «Breakfast», όπου τα τρία αδέλφια μίλησαν για τη δική τους επανασύνδεση αλλά και για το ολοκαίνουργιο άλμπουμ τους «Happiness Begins» και όλες τις νοσταλγικές αναμνήσεις τους από το παρελθόν.

Ο Joe Jonas αποκάλυψε ότι ήταν μεγάλος θαυμαστής των Oasis παλαιότερα ενώ ο Kevin είπε ότι του άρεσαν punk μπάντες όπως οι MxPx. Σε εκείνο το σημείο παρενέβη ένας από τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς για να εκφράσει την αγάπη του για τους My Chemical Romance.

Τα μάτια του Joe «έλαμψαν» με την αναφορά στο συγκρότημα από το New Jersey που διαλύθηκε το 2013, ύστερα από δώδεκα χρόνια επιτυχημένης πορείας.

«Έχω ένα κουτσομπολιό», είπε. «Οι My Chemical Romance φαίνεται πως έκαναν πρόβες πρόσφατα στη Νέα Υόρκη δίπλα από εμάς. Νόμιζα ότι είχαν διαλυθεί, αλλά δεν ξέρω», σχολίασε.

Παρά τους ισχυρισμούς του Joe Jonas, ο κεντρικός τραγουδιστής των My Chemical Romance, ο Gerard Way, είχε αποκλείσει τις σκέψεις για την πιθανότητα επανασύνδεσης του συγκροτήματος.

Σε συνέντευξη που είχε δώσει στην «Guardian» το Φεβρουάριο, δήλωσε: «Σίγουρα έχουμε συχνά προσφορές για να επανενωθούμε, είναι κάτι συνεχόμενο. Είναι κολακευτικό. Είναι πραγματικά καλοί άνθρωποι. Μου λείπει να παίζω μαζί τους, αλλά δεν το νομίζω.»

 

Αφήστε το σχόλιό σας