Το ‘Se acabo el amor» που σημαίνει «Η αγάπη τελείωσε» είναι ακόμα ένα από τα πολλά ισπανικά hit που ήρθε για να σαρώσει το καλοκαίρι του 2018. 

Για πρώτη φορά οι τρεις Λατίνοι καλλιτέχνες ενώνουν τις δυνάμεις τους στο τραγούδι «Se Acabo el amor» που έχει γράψει ο Abraham Mateo.

Ποιος είναι όμως ο μόλις 19 χρονών Abraham Mateo; 

Έχει μεγαλώσει στην Ισπανία και από 7 χρονών είναι μέσα στο χώρο με τα περισσότερα φώτα, αυτόν της τηλεόρασης και του θεάματος. Στα 10 του υπογράφει δισκογραφικό συμβόλαιο με την EMI της Ισπανίας και η πορεία του ξεκινάει καθώς κυκλοφορεί τον πρώτο δίσκο του «Abraham Mateo». Μετά από 4 χρόνια κι αφού άλλαξε δισκογραφική στέγη, επιστρέφει με νέο άλμπουμ «Am» με τη Sony Music και φυσικά το single «Senorita» ήταν αυτό που τον καθιέρωσε στο κοινό και άρχισε να γίνεται γνωστός στις λατινογενείς χώρες. Στη συνέχεια της καριέρας του κυκλοφόρησε πολλά singles, αλλά και ακόμα δύο άλμπουμ με τίττλους: «Who i AM», «Are You Ready».

Πολλές οι συνεργασίες του από τότε με κορυφαίους καλλιτέχνες του είδους και singles που έχουν κατακτήσεις τις πρώτες θέσεις των charts, αλλά κερδίσανε και εκατομμύρια προβολές στο Youtube.

Μερικές συνεργασίες που πρέπει να δεις είναι: Με τον 50 Cent και τον Austin Mahone στο «Hablame», το «Mueve» σε συνεργασία με την ανερχόμενη στα μουσικά δρώμενα Lali Esposito (σίγουρα όλοι σας τη θυμάστε από τις συμμετοχές στις, στις πετυχημένες σειρές Chiquititas και Casi angeles!) αλλά και με τις αδερφές που είναι το συγκρότημα HA-ASH στο τραγούδι «30 de Febrero».

Από την άλλη καλό θα ήταν να μιλήσουμε λίγο και για τον Yandel. 

Ο Yandel είναι Πουερτορικάνος, έχει την ίδια καταγωγή με την Jennifer Lopez και μαζί έχουν συνεργαστεί ακόμα μία φορά, το 2012 στο τραγούδι «Follow The Leader» που είχε γίνει τεράστια επιτυχία και στη χώρα μας. Ο Yandel ξεκίνησε την καριέρα του το 1995 και κατά τη διάρκεια εκείνης της δεκαετίας γνωρίστηκε με τον Wisin και έφτιαξαν, όπως είναι άλλωστε γνωστοί τα τελευταία χρόνια, το δίδυμο των «Wisin & Yandel» που κατά καιρούς έχουν σαρώσει τα πάντα με τα τραγούδια τους. Τραγούδια που έχει συνεργαστεί το άλλο μισό του Yandel, ο Wisin με την Jlo, είναι το «Amor, amor, amor» αλλά και το πιο παλιό «Adrenalina» που είχε συμμετοχή κι ο Ricky Martin το οποίο τον έφερε κατά κάποιο τρόπο και πάλι στην επιφάνεια.

Όσον αφορά τη Jennifer Lopez, δεν μπορούμε να πούμε και πολλά, απλώς θα κάνουμε μία αναφορά στα τελευταία single της για να τα θυμηθούμε τα οποία μετά το «I ain’t your mama» είναι τα «Chegaste» μαζί με τον Roberto Carlos στα πορτογαλικά, το «Ni tu ni yo» σε συνεργασία με τους Gente de zona, το «Amor, amor, amor» που προαναφέραμε με τον Wisin και έρχεται συνεργασία με την Carbi B και το τραγούδι θα λέγεται «Dinero» (λεφτά) που το περιμένουμε πώς και πώς.

Αφήστε το σχόλιό σας