Η Jesy Nelson των Little Mix μιλά για την απόπειρα αυτοκτονίας και το διαδικτυακό bullying

-

«Ήταν η χειρότερη περίοδος της ζωής μου.»

Η Jesy Nelson των Little Mix αποκαλύπτει ότι έκανε απόπειρα αυτοκτονίας αφότου λάμβανε μηνύματα απειλητικά για τη ζωής της και σχόλια για την εμφάνισή της.

Η 28χρονη τραγουδίστρια αποκαλύπτει στο ντοκιμαντέρ «Jesy Nelson: Odd One Out», που κάνει πρεμιέρα στις 12 Σεπτεμβρίου στο BBC Three, τον τρόπο με τον οποίο προσπάθησε να δώσει τέλος στη ζωή της.

«Θυμάμαι μόνο που σκεφτόμουν: “Το χρειάζομαι για να φύγω, θα τελειώσει”. Θυμάμαι να πηγαίνω στην κουζίνα και να παίρνω όσα περισσότερα χάπια μπορούσα. Μετά ξάπλωσα στο κρεβάτι για ώρα και σκεφτόμουν: “Άσ’ το να συμβεί. Βιάσου”», περιγράφει.

«Είχα περίπου 101 μηνύματα στο Facebook και το πρώτο που εμφανίστηκε ήταν από έναν τυχαίο άνδρα που έλεγε: “Είσαι ό,τι πιο άσχημο έχω δει στη ζωή μου, δεν αξίζεις να βρίσκεσαι σε αυτό το γυναικείο συγκρότημα. Σου αξίζει να πεθάνεις”», προσθέτει.

«Ήταν η χειρότερη περίοδος της ζωής μου. Δεν ήμουν γνωστή ως μία από τις τραγουδίστριες των Little Mix. Ήμουν γνωστή ως η χοντρή και άσχημη», εξομολογείται η Jesy.

Η Nelson αναφέρει επίσης ότι έμεινε νηστική για μια εβδομάδα πριν την επιστροφή του συγκροτήματος στη σκηνή του «X Factor» για μία εμφάνιση το 2013.

«Σκέφτηκα ότι θα μπορούσα να είμαι το πιο αδύνατο κορίτσι στον κόσμο και αυτό δεν θα τελείωνε ποτέ. Εκείνο ήταν το σημείο που έπεσα σε βαριά κατάθλιψη», παραδέχεται.

Αφήστε το σχόλιό σας