Σε ένα ηλιόλουστο πεδίο με σιτηρά περιπλανάται η Jessie J και μοιράζεται με τους θεατές τις πιο βαθιές σκέψεις της.

Αν αναρωτηθήκατε γιατί η Jessie J απομακρύνθηκε από τα «φώτα» μετά το άλμπουμ «Sweet Talker», το 2014, το γεμάτο συναισθηματισμό βίντεο που ετοίμασε θα αποσαφηνίσει τα πάντα.

Στο εκπληκτικό νέο teaser για τον επόμενο δίσκο της, η τραγουδίστρια εμφανίζεται σε ένα τοπίο στο ηλιοβασίλεμα και αφηγείται τις σκέψεις της. Πού είχε πάει; Τι συμβαίνει με το μυαλό της; Τι έπεται; Όλα τα ερωτήματα απαντώνται.

«Προσπάθησα να σταματήσω και δεν ήξερα πώς, επειδή είναι αδύνατο να απομακρυνθείς από την αληθινή αγάπη», παραδέχεται. Ο ήχος συνδυάζεται με πανέμορφες λήψεις της Jessie J που περιπλανάται σε ένα ηλιόλουστο πεδίο με σιτηρά. «Η τέχνη, το συναίσθημα, οι στίχοι, η μουσική, νιώθω ότι είναι αυτό που χρειάζομαι για να επιβιώσω. Δεν το κάνω αυτό επειδή το θέλω, το κάνω επειδή πρέπει», σχολιάζει.

Η Jessie J εξηγεί, επίσης, ότι η επιχειρηματική πλευρά της μουσικής βιομηχανίας επηρέασε αρνητικά την τέχνη της.

«Έχασα το πάθος μου να δημιουργώ, να σχεδιάζω μία γραμμή ανάμεσα στην επιχείρηση και στην τέχνη. Είχα πέσει στο σκοτάδι και επέτρεψα στον εαυτό μου να οδηγείται από το φόβο. Ο φόβος ήταν να κρατάω ευτυχείς άλλους ανθρώπους που δεν ενδιαφέρθηκαν ποτέ για εμένα και έτρεχα βαθύτερα σε κάτι και κάποια που δεν ήμουν. Η μουσική που είπα ότι δεν ήθελα να κάνω είναι αυτό που με έφερε πίσω στη ζωή», εξομολογείται.

Η Βρετανίδα τραγουδίστρια αποκαλύπτει ότι το νέο μουσικό εγχείρημά της πλαισιώνεται από τον τίτλο «R.O.S.E.». Προς το παρόν, δεν είναι ξεκάθαρο αν αφορά ολοκληρωμένο άλμπουμ ή ένα EP. Το αρκτικόλεξο απαρτίζεται από τις λέξεις «Realisations» (αντιλήψεις), «Obsessions» (εμμονές), «Sex» (φύλο) και «Empowerment» (ενδυνάμωση).

«Για κάθε γράμμα υπάρχει μία λέξη και για κάθε λέξη υπάρχει ένα τραγούδι που θα μοιραστώ μαζί σας. Είμαι αρκετά δυνατή τώρα για να σας αφήσω να περάσετε, για να είμαι αληθινή και να είμαι ελεύθερη. Ένα τριαντάφυλλο (“rose”) είναι πιο όμορφο όταν είναι νέο. Ανυψώθηκα (“rose”) επάνω από τον πόνο», ολοκληρώνει η 29χρονη.

Πρόσφατα, η Jessie J κυκλοφόρησε ένα νέο τραγούδι με τίτλο «Real Deal», όμως το lead single του «R.O.S.E.» αποκαλείται «Think About That» και θα κυκλοφορήσει στις 15 Σεπτεμβρίου.

Δείτε επίσης:
Η Jessie J είναι και πάλι εδώ με ένα «Real Deal»

Jessie J - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας