Η Jessie J στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα προς όλες τις γυναίκες και ανακοινώνει συγχρόνως την κυκλοφορία του νέου δίσκου της.

Μετά από μήνες γεμάτους ενθουσιασμό κα αναμονή, η Jessie J παρουσιάζει μία επική, τετραπλή κυκλοφορία που θα κάνει πράξη το τέταρτο ολοκληρωμένο άλμπουμ της, με τίτλο «R.O.S.E.», το οποίο θα κυκλοφορήσει από τις LAVA και Republic Records / Universal Music.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής: Το πρώτο μέρος του «R.O.S.E.», το «Realisations», κυκλοφορεί στις 22 Μαΐου, το «Obsessions» στις 23 Μαΐου, το «Sex» στις 24 Μαΐου και το «Empowerment» στις 25 Μαΐου.

«Είναι τρελό ότι έχουν περάσει τέσσερα χρόνια από τότε που κυκλοφόρησα νέα μουσική», λέει η Jessie J. «Έχω μεγαλώσει τόσο πολύ τα τελευταία χρόνια», υποστηρίζει.

«Μπορείτε να το ακούσετε στη μουσική, στα τραγούδια του “R.O.S.E.” είμαι απλά εγώ που τραγουδώ το ημερολόγιό μου επάνω σε μια μελωδία. Είμαι τόσο ευγνώμων και χαρούμενη που όλοι όσοι περιμένουν αυτό το δίσκο, τελικά θα τον έχουν.»

Jessie J - ROSE (covers) - Hit Channel

Επιπλέον, η Jessie J μοιράζεται το συγκλονιστικό μουσικό βίντεο για το τελευταίο της single, «Queen». Το τραγούδι ξεκινά με ευάλωτα κουπλέ και καταλήγει σε ένα δυναμικό ρεφρέν το οποίο αρμόζει στο κρίσιμο μήνυμα που περνά. Οι ενδυναμωτικοί στίχοι, «αγαπώ το σώμα μου, αγαπώ το δέρμα μου, είμαι θεά, είμαι βασίλισσα», ζωντανεύουν στην οθόνη.

Η Jessie J σχολιάζει σχετικά με το μήνυμα του «Queen»:

«Το τραγούδι με ξεπερνά. Το μήνυμα που μεταφέρει και η δύναμη που έχει, έχουν τη δυνατότητα να αντέξουν στο χρόνο. Θέλω αληθινά να ακούσουν το τραγούδι όσες περισσότερες γυναίκες σε όλο τον κόσμο. Για να νιώσουν τους στίχους, να τους πιστέψουν και να τους τραγουδήσουν δυνατά! Ήταν τόσο σημαντικό για εμένα να τιμήσουν τις πραγματικές γυναίκες στο βίντεο», εξηγεί.

«Δεν υπάρχει καλύτερη ώρα από τώρα να ενδυναμώσουμε η μία την άλλη και να ανυψώσουμε ηθικά η μία την άλλη. Ελπίζω ότι αυτό το βίντεο και το τραγούδι μπορούν να βοηθήσουν και να υπενθυμίσουν σε κάθε γυναίκα ότι είναι όμορφη και βασίλισσα. Όλες οι γυναίκες είναι βασίλισσες», συμπληρώνει η Jessie J.

Το βίντεο του «Queen» τιμά σειρά γυναικών από ευρύ πολυπολιτισμικό υπόβαθρο, συμπεριλαμβανομένης της Lizzie Velásquez, πρωταγωνίστρια του ντοκιμαντέρ «A Brave Heart: The Story of Lizzie Velasquez» και του «Unzipped».

Είναι η πιο δυνατή και πιο ρεαλιστική καλλιτεχνική δήλωση της Jessie J μέχρι σήμερα.

Τον προηγούμενο καιρό, η Jessie J είχε τεράστια επιτυχία στην Κίνα, συμμετέχοντας στο τηλεοπτικό show «Singer», έναν διαγωνισμό τραγουδιού στον οποίο τραγουδούσε κάθε εβδομάδα μπροστά σε ένα τηλεοπτικό κοινό 250 εκατομμυρίων ατόμων, με το μεγάλο τελικό να καταγράφει ένα δισεκατομμύριο θεατές.

Η Jessie J δεν ήταν μόνο ο πρώτος διεθνής καλλιτέχνης που διαγωνίστηκε στο show μαζί με τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες από την Ασία, αλλά και ο πρώτος διεθνής καλλιτέχνης που αναδείχθηκε νικητής.

 

Αφήστε το σχόλιό σας