Την Jennifer Lopez και τη Mariah Carey φιλοξενεί το καινούριο τεύχος του περιοδικού «PAPER».

Δύο από τις μεγαλύτερες pop stars του πλανήτη, η Jennifer Lopez και η Mariah Carey, σαγηνεύουν σε χωριστά εξώφυλλα για το νέο τεύχος του περιοδικού «PAPER» που είναι αφιερωμένο στο Λας Βέγκας.

Καθισμένη σε μία τεράστια ντισκομπάλα σε σχήμα φεγγαριού από το show «All I Have», η JLo λάμπει στη φωτογράφηση, φορώντας το στέμμα της.

«Όταν έρχεσαι στο Λας Βέγκας, θα πρέπει να έρθεις να δεις το show μου, «All I Have». Είναι το καλύτερο show στο Vegas», λέει στο περιοδικό. «Θα πρέπει να έρχεσαι και απλά να απολαμβάνεις να κάθεσαι έξω από την πισίνα, να ψωνίζεις, να τρως, να βλέπεις όλες τις υπέροχες παραστάσεις. Είναι σαν μία παιδική χαρά για ενήλικες. Είναι πολύ διασκεδαστικό.»

Jennifer Lopez (Paper magazine Las Vegas) - Hit Channel

Εν τω μεταξύ, η φημολογούμενη αντίπαλος της Jennifer Lopez, η Mariah Carey, μένει τόπλες για τη φωτογράφηση από τον James White, φορώντας βέβαια κοσμήματα και γάντια. Στη συνέντευξη αυτή, ανοίγεται για τις σταθερές εμφανίσεις της «#1 to Infinity», οι οποίες έληξαν τον Ιούλιο.

«Νόμιζα μόνο ότι θα ήταν κάτι ανάμεσα στα άλμπουμ, επειδή τώρα δουλεύω σε ένα νέο άλμπουμ και νέα singles και σκέφτηκα ότι ήταν ένα εξαιρετικό μέρος για να μπορέσω να είμαι», δήλωσε η Mariah Carey. «Επειδή έχω δίδυμα [τους Moroccan και Monroe], που μόλις έγιναν έξι… για να τους έχω σε ένα μέρος για μια χρονική περίοδο είναι καλύτερα από το να κάνεις περιοδεία όλο αυτό το διάστημα. Πηγαίνουν μαζί μου.»

Το καινούριο τεύχος του «PAPER» αφιερωμένο στο Λας Βέγκας θα κυκλοφορήσει επίσης με άλλα δύο εξώφυλλα, εκτός από αυτά της Jennifer Lopez και της Mariah Carey, με τον Ricky Martin και τους Backstreet Boys.

Mariah Carey (Paper magazine Las Vegas) - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας