Περισσότερες πληροφορίες για την καινούρια ισπανόφωνη απόπειρά της έδωσε στο κοινό η Jennifer Lopez.

Η Jennifer Lopez αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το νέο ισπανόφωνο δίσκο της που είναι καθ’ οδόν.

Δέκα χρόνια μετά το «Como Ama Una Mujer», το 2007, η εντυπωσιακή τραγουδίστρια επανέρχεται με το δεύτερο ισπανόφωνο άλμπουμ της λαμπερής καριέρας της.

Πριν μία δεκαετία, είχε σημειώσει στις Ηνωμένες Πολιτείες τις υψηλότερες πωλήσεις πρώτης εβδομάδας από δίσκο ντεμπούτου στην ισπανική γλώσσα και το στοίχημα τίθεται εκ νέου.

Το πρώτο άκουσμα από το λάτιν κόσμο της Jennifer Lopez συστήθηκε πρόσφατα με το εκρηκτικό «Ni Tú Ni Yo», σε συνεργασία με τους Κουβανούς Gente de Zona.

Όπως είναι γνωστό, παραγωγός του υλικού είναι ο Marc Anthony, πρώην σύζυγος της J-Lo και εξίσου επιτυχημένος τραγουδιστής, αποτελώντας τον εμπορικότερο καλλιτέχνη της tropical salsa όλων των εποχών.

Η νέα ισπανόφωνη δισκογραφική δουλειά της Jennifer Lopez θα ονομάζεται «Por Primera Vez» (Για Πρώτη Φορά), όμως υπάρχουν πολλά ακόμη στοιχεία που δεν έχουν μαθευτεί.

Jennifer Lopez - Hit Channel

Η Jennifer Lopez προχώρησε στις αποκαλύψεις σε μία live μετάδοση που έκανε μέσω Instagram, μαζί με το σύντροφό της, τον παίκτη του μπέιζμπολ Alex Rodriguez:

– Το άλμπουμ θα κινείται σε pop latin ήχους, όμως δε θα λείπουν οι tropical, urban και reggaeton επιρροές.

– Θα έρθει στην επιφάνεια τουλάχιστον ένα ακόμη τραγούδι πριν τη διάθεση του δίσκου.

– Το video clip για το δεύτερο single θα γυριστεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

– Επίκειται μία σειρά πραγματικά «εξαιρετικών εμφανίσεων» πολύ σύντομα.

– Το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει «στο τέλος του έτους» κάτι που σημαίνει πως το ενδεχόμενο του Σεπτεμβρίου, για το οποίο υπήρχαν εικασίες, απομακρύνεται.

– Κεντρικός άξονας του δίσκου θα είναι αγάπη, όπως είναι εξάλλου σε όλες τι δουλειές της. Θα υπάρχουν μερικές μπαλάντες, αλλά επί το πλείστον dance τραγούδια.

Τέλος, ανέφερε ότι τη Δευτέρα 7 Αυγούστου θα υπάρξει μία κυκλοφορία στο Spotify, με τις υποθέσεις να κάνουν λόγο για remix.

Δείτε επίσης: Η Jennifer Lopez «απογειώνει»
τη διάθεση για χορό στο video του «Ni Tú Ni Yo»

Jennifer Lopez - Ni Tu Ni Yo (video clip) - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας