Προσωπικό ενδιαφέρον για το Πουέρτο Ρίκο δείχνει η Jennifer Lopez, ύστερα από το καταστροφικό πέρασμα του τυφώνα «Ίρμα».

Η Jennifer Lopez συνεισφέρει στην αλληλεγγύη προς τα θύματα των τυφώνων στο Πουέρτο Ρίκο και την Καραϊβική.

Την Κυριακή (24/09), η αστέρας της pop μίλησε σε μία συνέντευξη τύπου για την καταστροφή στο νησί και την προσωπική σύνδεσή της με την καταστροφή. Επίσης, ανακοίνωσε ότι χορηγεί ένα εκατομμύριο δολάρια στις προσπάθειες ανακούφισης και ότι θα θητεύσει ως συμπρόεδρος της προσπάθειας ανακούφισης και ανάκαμψης του Πουέρτο Ρίκο («The Empire State Relief and Recovery Effort»), υπό την αρωγή της πολιτείας της Νέας Υόρκης.

«Ο ξάδελφός μου, εγώ και η οικογένειά μας δεν έχουν καταφέρει ακόμη να ακούσουν νέα από όλη την οικογένειά μας εκεί και μας ανησυχούμε γι’ αυτούς και για όλους στο νησί», δήλωσε πριν παρουσιάσει τον κυβερνήτη της Νέας Υόρκης, Andrew Cuomo.

Ο σύντροφος της τραγουδίστριας, ο Alex Rodriguez, εργάζεται μαζί της στις προσπάθειες για άντληση κεφαλαίων και χρηματοδότησης: «Ο Alex Rodriguez και εγώ, οι οποίοι είμαστε και οι δύο κάτοικοι Νέας Υόρκης, αξιοποιούμε όλους τους πόρους και τις σχέσεις μας στην ψυχαγωγία, τον αθλητισμό και τις επιχειρήσεις για να συγκεντρώσουμε υποστήριξη για τις προσπάθειες ανακούφισης του Πουέρτο Ρίκο και της Καραϊβικής», αποκάλυψε η Jennifer Lopez.

Ο πρώην σύζυγός της, ο τραγουδιστής Marc Anthony, συνεργάζεται επίσης μαζί της για την υποστήριξη των θυμάτων από τον τυφώνα.

«Με τον Marc Anthony, βρισκόμαστε στο επίκεντρο των επιπρόσθετων προσπαθειών ανακούφισης και οργανώνουμε τη λατινοαμερικανική κοινότητα καλλιτεχνών και αθλητών να επισπεύσουν την ανακούφιση που χρειάζονται απεγνωσμένα οι αδελφοί και αδελφές μας στο Μεξικό, το Πουέρτο Ρίκο και την Καραϊβική», τόνισε.

«Συνεργαζόμαστε με τον Mark Cuban και τον Jose Barea. Έχουμε δύο αεροπορικά συνεργεία γεμάτα με προμήθειες και γεννήτριες που περιμένουν την εκκαθάριση της ατμόσφαιρας για να αναχωρήσουν, να προσγειωθούν και να εκφορτώσουν αυτές τις τόσο απαραίτητες προμήθειες στο Σαν Χουάν. Και θα δωρίσω ένα εκατομμύριο δολάρια από τα έσοδα του show μου στο Λας Βέγκας προς το καθορισμένο δικαιούχο φιλανθρωπικό ίδρυμα και τις ΜΚΟ», πρόσθεσε η Jennifer Lopez.

Η 48χρονη τραγουδίστρια, αλλά και ηθοποιός και τηλεοπτικός παραγωγός, απηύθυνε επιπλέον έκκληση στους ακολούθους της στο Instagram να συνεισφέρουν στο έργο:

«Σήμερα, το Πουέρτο Ρίκο χρειάζεται τη βοήθειά μας και σας παροτρύνω να υποστηρίξετε και να κάνετε δωρεές στις προσπάθειες της Πρώτης Κυρίας του Πουέρτο Ρίκο, Beatriz Areizaga. Μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε στην ανοικοδόμηση του νησιού μας και της Καραϊβικής», ανέφερε σε ένα βίντεο που δημοσίευσε την Παρασκευή (22/09).

Διαβάστε επίσης: Το δεύτερο ισπανόφωνο single
«Amor Amor Amor» της Jennifer Lopez έρχεται

Jennifer Lopez - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας