Για την Jen είναι ακόμα πληγή ανοιχτή

Σίγουρα θυμάστε το σκάνδαλο «The Fappening» του Αύγουστου 2014, που hackers κατάφεραν να κλέψουν πολύ προσωπικές φωτογραφίες διάφορων σταρ. Μεταξύ των celebrity που έπεσαν θύματα αυτής της επίθεσης ήταν και η Jennifer Lawrence η οποία εξακολουθεί να υποφέρει ακόμα και δύο χρόνια μετά το περιστατικό, όπως η ίδια λέει.

"The Hunger Games: Mockingjay- Part 2" New York Premiere

Η J-Law αισθάνθηκε να παραβιάζεται η ιδιωτική της ζωή και της ήταν δύσκολο να δεχτεί ότι πολύ προσωπικές φωτογραφίες της μπορούν να κυκλοφορούν ελεύθερα on-line:

«Ήταν μια φρικτή αίσθηση και αφού πέρασε μου έμεινε μόνο πολλή οργή – δήλωσε η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός σε συνέντευξή της στο Mirror – Ήταν πολύ προσωπικές φωτογραφίες ειδικά για μένα που ποτέ δεν ήθελα να εμφανιστώ γυμνή μπροστά στην κάμερα. Είναι το σώμα μου. Τρελάθηκα με τα site που τις δημοσίευσαν»

Δυστυχώς, αυτό παραμένει ακόμα μια ανοιχτή πληγή:

«Δεν μπορώ να περιγράψω καλά το συναίσθημα γιατί μου πήρε λίγο καιρό να τα ξεχάσω όλα. Αναρωτιέμαι μόνο ποιος θα μπορούσε να κυκλοφορήσει τις φωτογραφίες μου. Κάποιος που ίσως κάνει μπάρμπεκιου και έχει φωτογραφίες μου στο τηλέφωνο»

Η Jen τελικά καταλήγει:

«Οι hackers είναι οι hackers. Είναι αηδιαστικοί,  αηδιαστικά διεστραμμένοι»

 

Αφήστε το σχόλιό σας