Ο JAY-Z έχει κληθεί από τις δικαστές αρχές να δώσει εξηγήσεις.

Ομοσπονδιακός δικαστής εξέδωσε εντολή ο JAY-Z να εμφανιστεί στο δικαστήριο αυτήν την εβδομάδα.

Ο διάσημος ράπερ πρέπει να δώσει εξηγήσεις σχετικά με το γιατί αποφεύγει μια κλήτευση της Επιτροπής Ασφάλειας και Ανταλλαγής που διενεργεί έρευνα για μια εταιρεία, η οποία αγόρασε τη συλλογή ρούχων του με τίτλο «Rocawear».

Σύμφωνα με την εντολή, ο σύζυγος της Beyoncé έχει υποχρέωση να εμφανιστεί σε δικαστήριο της Νέας Υόρκης αύριο Τρίτη, 8 Μαΐου, για να δώσει εξηγήσεις.

Αν δεν καταφέρει να βρει δικαιολογία για το αντίθετο, ο JAY-Z θα πρέπει να παρουσιαστεί σε δικαστήριο της Ουάσινγκτον στις 11 Μαΐου, όπου θα χρειαστεί να απαντάει σε ερωτήσεις της έδρας για όσο διάστημα κριθεί απαραίτητο.

Όπως υποστηρίζει η ανακοίνωση που εξέδωσε ο εκπρόσωπος του καλλιτέχνη – επιχειρηματία αναφέρει, ο 48χρονος ράπερ δεν είχε καμία σχέση με την οικονομική αναφορά του Iconix Brand Group ή άλλες δράσεις του, ως εισηγμένη εταιρεία στο χρηματιστήριο.

Ο JAY-Z πούλησε την συλλογή ρούχων του «Rocawear» ανάμεσα σε άλλα έναντι 204 εκατομμυρίων δολαρίων (170,94 εκατ. ευρώ) πριν από μια δεκαετία περίπου. Ωστόσο, η συμφωνία προέβλεπε ότι θα διατηρούσε το μερίδιό του στην εταιρεία και θα συνέχιζε να επιβλέπει το μάρκετινγκ, την παραχώρηση αδειών και την ανάπτυξη προϊόντων.

Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι ο ράπερ είναι ιδιώτης και «δε θα έπρεπε να εμπλακεί στο θέμα».

Η «Rocawear» δημιουργήθηκε το 1999 από τους συνιδρυτές της δισκογραφικής εταιρείας Roc-A-Fella Records, τον JAY-Z και τον Damon «Dame» Dash.

 

Αφήστε το σχόλιό σας