Hit Channel Radio Live

Ο Jay-Z και η Beyoncé ηχογράφησαν ένα άλμπουμ μαζί

-

Ο Jay-Z και η Beyoncé δημιούργησαν μαζί μία σειρά από τραγούδια, στην προσπάθεια να ξεπεράσουν την κρίση στο γάμο τους.

Υπάρχει πράγματι κοινό άλμπουμ του Jay-Z και της Beyoncé.

Τον Σεπτέμβριο, ο Αμερικανός ράπερ είχε μία μακροσκελή συνομιλία με τον αρχισυντάκτη των «New York Times», τον Dean Baquet, που δημοσιεύθηκε τώρα στο διαδίκτυο. Η συνέντευξη κάλυψε ένα ευρύ φάσμα ενοτήτων, συμπεριλαμβανομένου του O.J. Simpson, της σχέσης του Jay-Ζ με τον Kanye West, των τρόπων με τους οποίους ο πλούτος έχει επηρεάσει τη ζωή του και το πώς βλέπει την καλλιτεχνική κληρονομιά του.

Όλα τα θέματα ήταν ενδιαφέροντα, αλλά ένα μέρος ξεχώρισε ανάμεσα στα υπόλοιπα: Η αποκάλυψη ότι υπάρχει ηχογραφημένο ένα κοινό άλμπουμ του Jay-Z με την Beyoncé και βρίσκεται κλειδωμένο στο «συρτάρι» ή στο… «χρηματοκιβώτιο», ακόμα καλύτερα.

Όταν το ζευγάρι δούλευε επάνω στη δική του μουσική, δηλαδή όταν ο Jay-Z ετοίμαζε το «4:44» και η Beyoncé το «Lemonade», συγκέντρωσαν παράλληλα μαζί τα κομμάτια μίας κοινής δήλωσης που θα παρουσίαζε ταυτόχρονα και τις δύο πλευρές της ιστορίας τους, στην προσπάθεια να αντιμετωπίσουν την πραγματικότητα της ταραχώδους σχέσης τους.

Όπως αποδείχθηκε, η παραγωγική διαδικασία στο “Lemonade” προχωρούσε και η προσοχή στράφηκε προς την ολοκλήρωση του δίσκου της Beyoncé και στη συνέχεια προς το άλμπουμ του Jay-Z. Παρ’ όλα αυτά, τα κοινά τραγούδια των δύο καλλιτεχνών είναι υπαρκτά και είναι πιθανό να κυκλοφορήσουν.

«Συνέβη, χρησιμοποιούσαμε την τέχνη μας σχεδόν σαν συνεδρία θεραπείας”, δήλωσε ο Jay-Z στους «New York Times». “Και αρχίσαμε να κάνουμε μουσική μαζί. Και τότε η μουσική που έκανε εκείνη την εποχή (η Beyoncé) είχε προχωρήσει. Έτσι το άλμπουμ της βγήκε, σε αντίθεση με το κοινό άλμπουμ στο οποίο εργαζόμασταν. Έχουμε ακόμα πολλή από εκείνη τη μουσική», συμπλήρωσε.

Διαβάστε ακόμα:
Η σχέση με την Beyoncé «δεν ήταν ολοκληρωτικά
χτισμένη σε 100% αλήθεια», λέει ο Jay-Z

Jay Z - Beyonce - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας