Ένα… «καυτό» τραγούδι ηλεκτρονικής μουσικής με σάμπα επιρροή φέρνει κοντά την Demi Lovato με τον hitmaker Jax Jones.

Η Demi Lovato ενώνει δυνάμεις με τον Jax Jones στο πιο καυτό κομμάτι!

Ο 29χρονος Βρετανός DJ και μουσικός παραγωγός έγινε αρχικά γνωστός για την εμφάνισή του στο «I Got U» του Duke Dumont το 2014, φθάνοντας έως το Νο1 στο chart του Ηνωμένου Βασιλείου.

Το 2016, το «You Don’t Know Me» με τη συμμετοχή της RAYE στάθηκε αφορμή για άλλο ένα hit από τον Jax Jones, αλλά και για να συστηθεί ευρύτερα στο ελληνικό κοινό. Το τραγούδι ανεβαίνει διαρκώς στις προτιμήσεις στη χώρα μας τον τελευταίο καιρό, ενώ αυτή τη στιγμή εντοπίζεται στην κορυφαία δεκάδα του διεθνούς Airplay Chart.

Όσον αφορά στην Demi Lovato, οι θαυμαστές ακόμη περιμένουν το επόμενο προσωπικό βήμα της μετά την dance μπαλάντα με R&B ρυθμό του «Body Say», το οποίο θα την φέρει πιο κοντά στην έκτη δισκογραφική δουλειά της.

Παρ’ όλα αυτά, φροντίζει να μην τους αφήνει ανικανοποίητους και μετά τη συνεργασία με τους Cheat Codes στο «No Promises«, συμπράττει τώρα με τον Jax Jones σε ένα single με τίτλο «Instruction».

Το «Instruction» είναι ένα τραγούδι ηλεκτρονικής μουσικής με μία μικρή αλλά εμφανή επιρροή από σάμπα. Η φωνή της Αμερικανίδας τραγουδίστριας δεν είναι μόνη της, μιας και συνδράμει και η Βρετανίδα -τζαμαϊκανών καταβολών- Stefflon Don.

Δείτε επίσης:
Το νέο single της Demi Lovato (θα) «είναι για τους haters»

Demi Lovato - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας