Το «Might As Well Dance» είναι ένα ακόμα καινούριο τραγούδι από τον επόμενο δίσκο του Jason Mraz.

Ο Jason Mraz κυκλοφορεί το «Might As Well Dance», το τρίτο τραγούδι από το επερχόμενο άλμπουμ «Know».

Το «Might As Well Dance» συνοδεύεται από ένα μουσικό βίντεο που έχει δημιουργηθεί με φωτογραφίες από το γάμο του Mraz με τη σύζυγό του, Christina Carano. Eίναι το τρίτο single που αποκαλύπτεται μετά τα «Unlonely» και «Have It All».

Ο πρώτος προπομπός από το καινούριο άλμπουμ, το «Have It All», έφτασε στο Top 12 στα «Hot Adult Contemporary» ραδιόφωνα των ΗΠΑ, συγεντρώνοντας δεκάδες εκατομμύρια streams.

Το επίσημο video clip διαθέτει πάνω από 7 εκατομμύρια προβολές και σε αυτό συμμετείχαν μαθητές από το πρόγραμμα «Turnaround Arts» και τη Σχολή Καλών Τεχνών της Κοινότητας του Richmond (SPARC).

Το άλμπουμ «Know» του Jason Mraz κυκλοφορεί την Παρασκευή 10 Αυγούστου από την Atlantic Records / Warner Music, ενώ η προ-παραγγελία έχει ήδη ξεκινήσει. Το «Know» ο διάδοχος του «YES!» (2014) και είναι ο πρώτος ολοκληρωμένος δίσκος του Αμερικανού καλλιτέχνη μετά από τέσσερα χρόνια.

Ένα ντοκιμαντέρ με τον τίτλο «Jazon Mraz – Have It All The Movie» θα προλογίσει την κυκλοφορία του «Know» και θα προβληθεί για μία μόνο φορά σε επιλεγμένες κινηματογραφικές αίθουσες των Ηνωμένων Πολιτειών στις 7 Αυγούστου.

Το φιλμ θα διηγηθεί την ιστορία του άλμπουμ μέσα από τη σκηνοθετική ματιά του Darren Doane («Have It All,» «I’m Yours,» «Make It Mine,» «Lucky»), ενώ θα συμπεριληφθεί και ολοκαίνουργιο υλικό από τις συναυλίες του Jason Mraz, το οποίο θα βιντεοσκοπηθεί κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

 

Αφήστε το σχόλιό σας