Μετά το νέο σκάνδαλο που ξεσπά στον κόσμο του θεάματος, ο Jared Leto αρνείται το ρόλο που είχε αναλάβει, αλλά και κάθε σχέση με την ταινία.

Ο Jared Leto αποχωρεί από το καστ της βιογραφικής ταινίας για τον Hugh Hefner, το δημιουργό της αυτοκρατορίας του «Playboy», μετά από άλλο ένα σκάνδαλο σεξουαλικής παρενόχλησης που πλήττει το Χόλιγουντ.

Η ταινία για τη ζωή του Hugh Hefner, όπου Jared Leto ετοιμαζόταν να πρωταγωνιστήσει, αναστέλλεται προσωρινά. Η βιογραφική ταινία του δημιουργού του “Playboy” ήταν ένα πρότζεκτ του Brett Ratner, ο οποίος κατηγορήθηκε για σεξουαλική παρενόχληση τις τελευταίες εβδομάδες από πολλές γυναίκες.

Όπως αποκάλυψε το περιοδικό, εξακολουθεί να εκκρεμεί για την ταινία “πιο εμπεριστατωμένη αξιολόγηση της κατάστασης”.

“Είμαστε βαθιά ενοχλημένοι που μάθαμε τις κατηγορίες εναντίον του Brett Ratner. Θεωρούμε αυτό το είδος συμπεριφοράς εντελώς απαράδεκτο”, ανέφεραν εκπρόσωποι του “Playboy” σε μία δήλωσή τους.

Από την πλευρά του, ο Jared Leto έχει ειδοποιήσει, μέσω αντιπροσώπου, ότι “δεν έχει και δεν είχε ποτέ” σχέση με την ταινία, ούτε θα δουλέψει ξανά με τον Brett Ratner.

Όσον αφορά για το φιλμ, το μέλλον του οποίου είναι άγνωστο πλέον, ο Brett Ratner είχε πει πριν από λίγες ημέρες: «Ο Jared είναι ένας παλιός φίλος μου. Όταν έμαθε ότι είχα αγοράσει τα δικαιώματα στην ιστορία του Hef, σύντομα μου είπε: “Θέλω να παίξω αυτό το ρόλο. Θέλω να τον καταλάβω.” Και πραγματικά πιστεύω ότι μπορεί να το κάνει, είναι ένας από τους σπουδαίους ηθοποιούς αυτή τη στιγμή”, είχε δηλώσει ο σκηνοθέτης και παραγωγός για τον κεντρικό τραγουδιστής των 30 Seconds To Mars.

Διαβάστε ακόμα:
Ο Jared Leto αποκαλύπτει τι έγινε το 2036
στο προοίμιο του «Blade Runner 2049»

Jared Leto - 2036 Nexus Dawn - Blade Runner 2049 - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας