Το «2036: Nexus Dawn» εισάγει το κοινό στον κόσμο του «Blade Runner 2049» με τη συμβολή του Jared Leto.

Ο Jared Leto είναι ο πρωταγωνιστής στο φιλμ μικρού μήκους «2036: Nexus Dawn» που χρησιμεύει ως προοίμιο για την κινηματογραφική ταινία «Blade Runner 2049».

Το βίντεο διάρκειας εξήμισι λεπτών δε σκηνοθετήθηκε από τον αρχικό σκηνοθέτη, τον Denis Villeneuve που κάνει τον πρόλογο, αλλά από τον Luke Scott («The Martian», «Alien: Covenant»).

Το φιλμ εκτυλίσσεται δεκατρία χρόνια πριν το sequel της κυβερνοπάνκ ταινίας, το 2036 και δείχνει τον «Niander Wallace», ρόλος που υποδύεται ο Jared Leto των Thirty Seconds To Mars, ο οποίος ζητά να ακυρωθούν τα πρακτικά που απαγορεύουν την κυκλοφορία των γενετικά προηγμένων «ρεπλικών» (ανθρωπόμορφων ρομπότ). Συμμετέχει επίσης και ο ηθοποιός Benedict Wong από το «Doctor Strange».

Το «2036: Nexus Dawn» είναι σημαντικό για την πλοκή του «Blade Runner», επειδή αναπτύσσει το χαρακτήρα του Jared Leto και παρουσιάζει τον «Nexus 9», μία «ρέπλικα» που υποτίθεται ότι είναι «τέλεια».

Στη δεύτερη ταινία του «Blade Runner», που προβλήθηκε για πρώτη φορά το 1982 με τη θρυλική μουσική επένδυση του Βαγγέλη Παπαθανασίου, πρωταγωνιστούν οι Ryan Gosling, Harrison Ford, Robin Wright, Carla Juri, Lennie James, Mackenzie Davis, Jared Leto και Dave Bautista.

Η ιστορία διαδραματίζεται τριάντα χρόνια μετά τα γεγονότα του πρώτου έργου και ακολουθεί ένα νέο ειδικό συνεργάτη της αστυνομίας («Blade Runner») από το Αστυνομικό Τμήμα του Λος Άντζελες, τον «Officer K» (Ryan Gosling). Ανακαλύπτοντας ένα παλιό μυστικό που έχει τη δυνατότητα να μετατρέψει ό,τι έχει μείνει από κοινωνία σε απόλυτο χάρος, ξεκινά μία περιπέτεια για να βρει τον «Rick Deckard» (Harrison Ford), έναν πρώην «Blade Runner» που αγνοείται επί τριάντα χρόνια.

Το «Blade Runner 2049» θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες του πλανήτη στις 5 Οκτωβρίου.

Δείτε επίσης: Οι Thirty Seconds To Mars
επέστρεψαν με το ενθαρρυντικό τραγούδι τους

Thirty Seconds To Mars - Jared Leto - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας