Το καινούριο video clip των Jamiroquai είναι στον «αέρα» και συστήνει το επόμενο single από το νέο δίσκο τους.

Οι Jamiroquai φέρνουν στην επιφάνεια το δεύτερο επίσημο single και δεύτερο αντίστοιχα video clip από το όγδοο άλμπουμ τους με τίτλο «Automaton», που κυκλοφορεί από τα τέλη Μαρτίου από τη Virgin EMI / Universal.

Έχοντας γραφτεί από τον frontman του σχήματος, Jay Kay και τον κιμπορντίστα – μαέστρο Matt Johnson, το «Superfresh» είναι ένα κολλητικό με disco πινελιές summer anthem που «παντρεύει» την ηλεκτρονική μουσική με το βαρύ μπάσο της κλασικής soul για να δημιουργήσει έναν πρωτοποριακό αγγλικό ήχο. Οι δύο άντρες ανέλαβαν και την παραγωγή.

Το «Superfresh» είναι το πρώτο single των Jamiroquai από τη στιγμή που το άλμπουμ έφτασε στην πρώτη θέση του iTunes σε 38 χώρες σε όλον τον πλανήτη.

Σε σκηνοθεσία του Charlie Lightening (Robbie Williams, Oasis, Kasabian), το video clip έχει αντλήσει έμπνευση από τα οπτικά θέματα πίσω από τον αυτοματισμό και το πώς οι άνθρωποι αλληλοεπιδρούν με την άνοδο της τεχνητής νοημοσύνης και της τεχνολογίας στο σημερινό κόσμο.

Πρόσφατα, το ελληνικό κοινό έχασε τη μεγάλη και μοναδική ευκαιρία να απολαύσει τους Jamiroquai ζωντανά στη χώρα μας και στο «Release Athens Festival», εξαιτίας μίας επίπονης εγχείρησης στη σπονδυλική στήλη στην οποία υπεβλήθη ο 47 χρονος Jay Kay και οδήγησε στη ματαίωση της συναυλίας (με τον Michael Kiwanuka να επρόκειτο να εμφανιστεί μαζί τους).

Παρ’ όλα αυτά, το «Superfresh» σηματοδοτεί μία απίστευτη επιστροφή για το κορυφαίο βρετανικό συγκρότημα από την ημέρα που κυκλοφόρησε το «Automaton», ο πρώτος δίσκος του έπειτα από εννέα χρόνια.

Δείτε επίσης: Το όγδοο άλμπουμ των Jamiroquai
με τίτλο «Automaton» κυκλοφορεί

Jamiroquai - Automaton (album cover) - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας