Το «Release Athens 2019» ανακοινώνει την επιστροφή των James στα ελληνικά εδάφη.

Οι James επιστρέφουν στη χώρα μας έχοντας κυκλοφορήσει το καλύτερο άλμπουμ της μεγάλης καριέρας τους, για να αποδείξουν πως η σχέση τους με εμάς παραμένει μοναδική.

Το συγκρότημα από το Μάντσεστερ θα εμφανιστεί το Σάββατο 8 Ιουνίου στο «Release Athens 2019» και σε μια βραδιά στην Πλατεία Νερού μαζί με τον μεγάλο Iggy Pop.

Την Παρασκευή 7 Ιουνίου, οι James θα εμφανιστούν στο «Fix Factory Of Sound Open Air» στη Θεσσαλονίκη.

Γνωστοί για το ότι αλλάζουν το set list τους κάθε βράδυ, θα μας προσκαλέσουν να τραγουδήσουμε μαζί τους τραγούδια όπως τα «Laid», «Getting Away With It», «Sometimes», «Come Home», «Born Of Frustration», «She’s a Star» καθώς και μερικές από τις νεότερες επιτυχίες τους, όπως το «Coming Home Pt 2» και το αγαπημένο του κοινού «Many Faces».

Τραγούδια που αποδεικνύουν το λόγο που αυτή η μπάντα συνεχίζει ακάθεκτη την πορεία της 35 και πλέον χρόνια μετά το ξεκίνημά της, κατορθώνοντας να ηχεί αναζωογονημένη και πιο ζωντανή από ποτέ.

Ο τελευταίος δίσκος τους, «Living In Extraordinary Times» που κυκλοφόρησε το περασμένο καλοκαίρι, έχει γίνει δεκτός με εξαιρετικές κριτικές.

«Το 15o άλμπουμ τους είναι πιθανότατα το καλύτερό τους», έγραψε ο «Observer». Το ίδιο δείχνει να πιστεύει και ο «Guardian», εντυπωσιασμένος από το πάθος και τις ξεκάθαρες απόψεις των James: «Το προηγούμενο άλμπουμ τους αποτέλεσε τη μεγάλη επιτυχία τους και η συνέχεια με αυτό δείχνει την ίδια αυτοπεποίθηση και δυναμική, γεμάτο οργή για την εποχή του Trump και του Brexit. Είναι αξιοθαύμαστο, αλλά το 15ο άλμπουμ είναι μάλλον και το καλύτερο στην καριέρα τους!»

Είναι εξαιρετικά σπάνιο για μία μπάντα με τόσα χρόνια πορείας στις πλάτες της να παρουσιάζει μία τόσο καλή και ολοκληρωμένη δουλειά, που να έχει απόλυτη επαφή με το σήμερα, μουσικά και θεματικά.

Ιδιαίτερα όταν μιλάμε για ένα όνομα που από το ξεκίνημά του στο Μάντσεστερ το 1982, έγινε γρήγορα γνωστό, αποκτώντας ένα πολυπληθές κοινό αλλά και διάσημους φίλους, όπως ο Morrissey, o Johnny Marr και ο περίφημος Brian Eno που αργότερα έμελλε να αναλάβει την παραγωγή στις γνωστότερες κυκλοφορίες τους.

Η σχέση τους με την Ελλάδα και το κοινό της είναι γνωστή, εδώ και πολλά χρόνια, και θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ερωτική.

Ελάχιστες μπάντες έχουν αγαπηθεί στη χώρα μας όσο οι James και οι λόγοι είναι προφανείς. Από το 2001, όταν πρωτοεμφανίστηκαν εδώ, μέχρι και σήμερα αυτή η σχέση αντέχει στο χρόνο, ανανεώνεται σε κάθε νέα επίσκεψή τους και δείχνει να μην έχει ημερομηνία λήξης.

«Όταν βλέπεις τους James στη σκηνή, βλέπεις ότι εξακολουθούμε να αποτελούμε έναν ζωντανό οργανισμό. Μεγαλώνουμε, κινούμαστε, αλλάζουμε. Δεν έχουμε απομείνει πολλές μπάντες που συνεχίζουμε να το κάνουμε αυτό», Tim Booth

H προπώληση των εισιτηρίων για τις 8 Ιουνίου στο «Release Athens 2019″ συνεχίζεται προς 42 ευρώ. Διατίθεται και περιορισμένος αριθμός VIP εισιτηρίων προς 100 ευρώ.

Όπως προαναφέραμε, οι James θα εμφανιστούν επίσης στη Θεσσαλονίκη και στο «Fix Factory Of Sound Open Air», την Παρασκευή 7 Ιουνίου.

Η προπώληση ξεκινάει την Παρασκευή 1/2, προς 30 ευρώ (ένα εισιτήριο) και 55 ευρώ (δύο εισιτήρια) και για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων. Επίσης, θα διατεθεί μικρός αριθμός VIP εισιτηρίων, προς 70 ευρώ. Η διάθεση για τη συγκεκριμένη κατηγορία ξεκινάει άμεσα, με τα εξής προνόμια:

• Προτεραιότητα εισόδου στο χώρο την ώρα της συναυλίας
• Μία μοναδική ευκαιρία για την παρακολούθηση τριών τραγουδιών στο soundcheck του συγκροτήματος
• Ένα 15λεπτο Q & A session με ερωτήσεις από την πλευρά των κατόχων VIP εισιτηρίων προς τα μέλη της μπάντας
• Ένα αποκλειστικό δώρο από την μπάντα
• Αναμνηστικό πάσο της συναυλίας

 

Αφήστε το σχόλιό σας