Άλλο ένα βήμα προς το δεύτερο δίσκο του κάνει ο James Bay.

Ο James Bay μοιράζεται το τρίτο κατά σειρά single από το επερχόμενο άλμπουμ του.

«Περιοδεύοντας με τη μουσική μου ήμουν αρκετά τυχερός να συναντήσω ανθρώπους σε όλον τον κόσμο και να γίνω μάρτυρας της δύναμης – φαινόμενο του πλήθος. Οι συναυλίες μπορούν να είναι η μεγαλύτερη απόδειξη ότι η θετικότητα και η δύναμη έρχονται από όλους εμάς ενωμένους», σχολιάζει.

«Έγραψα αυτό το τραγούδι για να εξερευνήσω την ενότητα και την ένταξη. Κοιτάζοντας μέσα από το φακό των δικών μου προσωπικών σχέσεων, αυτό το τραγούδι κατέληξε να είναι για εμένα μία ιδιαίτερη σημαντική στιγμή στο άλμπουμ», εξηγεί.

Το «Us» είναι το επόμενο τραγούδι που γνωρίζουμε από το πολυαναμενόμενο, δεύτερο προσωπικό άλμπουμ του James Bay με γενικό τίτλο «Electric Light», το οποίο κυκλοφορεί στις 18 Μαΐου από τη Virgin EMI / Universal Music.

Το δίσκο έχουν προμηνύσει το «Wild Love» και το «Pink Lemonade».

Το «Us» ήταν ένα τραγούδι που ξεχώρισε στις προτιμήσεις του κοινού στις πρόσφατες εμφανίσεις του James Bay στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Αμερική.

Ο James Bay είναι ο ορισμός του σύγχρονου rock star.

Το «Electric Light» έρχεται μετά την κυκλοφορία του παρθενικού δίσκου του «Chaos And The Calm», που περιείχε τις επιτυχίες «Hold Back The River» και «Let It Go».

Ο Βρετανός τραγουδιστής – τραγουδοποιός ήταν υποψήφιος για το «Καλύτερο Ροκ Άλμπουμ», το «Καλύτερο Ροκ Τραγούδι» και τον «Καλύτερο Νέο Καλλιτέχνη» στα Βραβεία Grammy του 2016, ενώ κέρδισε τον τίτλο του «Καλύτερου Άνδρα Σόλο Καλλιτέχνη» στα BRIT Awards τη ίδιας χρονιάς.

Αφήστε το σχόλιό σας