Το video clip του «Just For Tonight» είναι ένα συναρπαστικό κολάζ από τις ηλεκτρισμένες ζωντανές εμφανίσεις του James Bay.

Ο James Bay κυκλοφόρησε το επίσημο μουσικό βίντεο για το νέο του single «Just For Tonight».

Καταγράφοντας στιγμές από τα παρασκήνια και τις ζωντανές εμφανίσεις του Βρετανού τραγουδιστή και τραγουδοποιού, το video clip του «Just For Tonight» αναμιγνύει, με τη σκηνοθεσία του Jackson Ducasse, υλικό από τα πολυάριθμα καλοκαιρινά φεστιβάλ και τις δυναμικές ζωντανές εμφανίσεις του James Bay κατά τη διάρκεια του 2018.

Αυτή τη χρονιά, o James Bay συνέχισε να ενθουσιάζει το κοινό σε όλη τον κόσμο, με τις συναυλίες που έχει δώσει προωθώντας το νέο άλμπουμ του με τίτλο «Electric Light», το οποίο κυκλοφόρησε το Μάιο από τη Republic Records / Universal Music.

Νωρίτερα φέτος, ο υποψήφιος για βραβείο Grammy καλλιτέχνης έδωσε το «παρών» στον τελικό του αμερικανικού «The Voice» και μαζί με την Alicia Keys, μία από τους coaches του talent show, ερμήνευσαν ένα φλογερό ντουέτο του «Us».

Επιπλέον, ο 28χρονος γοήτευσε το απαιτητικό κοινό της Taylor Swift με τη διασκευή που έκανε στο «Delicate», την οποία ενέκρινε η αστέρας της pop. Επιπλέον, συμμετείχε στο φεστιβάλ «The Biggest Weekend» του «BBC Radio 1» και συνεργάστηκε επί σκηνής με τον Shawn Mendes για να τραγουδήσουν μαζί το «Mercy» και το «Let It Go».

Τέλος, ο James Bay συμπράττει με το θρύλο των μπλουζ Buddy Guy στο τραγούδι «Blue No More» από το επερχόμενο άλμπουμ του δεύτερου, στο οποίο θα συνδράμουν επίσης οι Mick Jagger, Keith Richards και Jeff Beck.

 

Αφήστε το σχόλιό σας