Ο J-Ηope των BTS αποκαλύπτει ότι ο πατέρας του ήταν αντίθετος στην αγάπη του για τον χορό

Ο πατέρας του J-Hope έχει αλλάξει πλέον τη στάση του και είναι υπερήφανος για τον γιο του.

Ο J-Hope των BTS μίλησε για την αρχική αποδοκιμασία που συνάντησε από τους γονείς του όταν ξεκίνησε να χορεύει.

Την Κυριακή 12 Μαρτίου, ο αστέρας της K-pop εμφανίστηκε στο talk show «The Seasons – Jay Park’s Drive» του Κορεάτη – Αμερικανού τραγουδιστή Jay Park, όπου μίλησε για τη συνεργασία του με τον J. Cole στο νέο τραγούδι του «On The Street» και για την πορεία του ως χορευτής.

Αφού ο J-Hope τραγούδησε το «On The Street», το οποίο είναι μία ωδή στα πρώτα βήματά του ως μέλος μίας ομάδας χορού του δρόμου, ο Jay Park τον αν οι γονείς του είχαν εκφράσει τη διαφωνία τους με την απόφασή του να ασχοληθεί με τον χορό.

Διαφήμιση

«Υπήρχε τεράστια αποδοκιμασία. Ο πατέρας μου είναι καθηγητής λογοτεχνίας που δίδασκε και στο σχολείο που πήγαινα και ρωτούσε γιατί ξαφνικά ερωτεύτηκα τον χορό», αποκάλυψε ο J-Hope.

Ο Jay Park επεσήμανε ότι θα μπορούσε απλά να κρατήσει τους βαθμούς του υψηλούς και να συνεχίσει να χορεύει, για να απαντήσει γελώντας ο ράπερ των BTS ότι «δεν θα μπορούσε να το κάνει αυτό».

«Αγαπούσα τον χορό τόσο πολύ που έκανα εξάσκηση τα ξημερώματα, και γυρνούσα αργά στο σπίτι. Γι’ αυτό, λοιπόν, ο πατέρας μου ήταν πραγματικά αντίθετος, νομίζω», συνέχισε ο J-Hope.

Ωστόσο, πρόσθεσε ότι ο πατέρας του τώρα του εκφράζει την πλήρη υποστήριξή του στην καριέρα του: «Τώρα, περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον, ακόμα και μόνο το να με βλέπει στις τηλεοπτικές εκπομπές τον κάνει ευτυχισμένο», σημείωσε.

Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, ο J-Hope τραγούδησε επίσης την επιτυχία του «Chicken Noodle Soup», τα singles «More» και «Arson» από το άλμπουμ του «Jack In The Box», καθώς και σόλο εκτελέσεις των τραγουδιών «Dynamite» και «Butter» των BTS.

Στα τέλη του περασμένου μήνα, η Big Hit Music ανακοίνωσε ότι ο J-Hope είχε ξεκινήσει τη διαδικασία κατάταξης για να υπηρετήσει την υποχρεωτική στρατιωτική θητεία του. Ενώ πρακτικά δεν χρειάζεται να καταταγεί μέχρι να γίνει 30 ετών τον Φεβρουάριο του 2024, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι ο J-Hope τερμάτισε την αναβολή της κατάταξής του.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google Newsγια να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Και φυσικά follow σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.

spot_img

Must Read