Ο J-Hope των BTS είναι «πολύ ευγνώμων» που το κοινό έχει αγκαλιάσει το άλμπουμ του «Jack In The Box»

«Είμαι πολύ ευγνώμων και νιώθω κίνητρο», σχολίασε ο J-Hope.

Ο J-Hope των BTS εκφράζει την ευγνωμοσύνη του σε όλους τους θαυμαστές που έχουν αγκαλιάσει από καρδιάς το σόλο άλμπουμ του «Jack In The Box»

«Ανησύχησα λίγο στην αρχή, επειδή το άλμπουμ “Jack In The Box” περιέχει την ιστορία μου και αυτό που πραγματικά ήθελα να κάνω», είπε σε μια νέα συνέντευξή του στο NME.

«Υπήρχαν τόσοι πολλοί άνθρωποι που πραγματικά άκουσαν και αντέδρασαν στη μουσική μου και στις αληθινές ιστορίες μου, οπότε είμαι ευγνώμων γι’ αυτό», τόνισε.

«Συνειδητοποίησα ότι υπάρχουν τόσοι πολλοί άνθρωποι που θα άκουγαν και θα απολάμβαναν το άλμπουμ μου που μεταφέρει τη δική μου ιστορία, είμαι πολύ ευγνώμων και νιώθω κίνητρο. Έτσι, για όσους υποστήριξαν τη μουσική μου, θέλω να δοκιμάσω πολλά διαφορετικά πράγματα και να τα δείξω όλα στο μέλλον», συνέχισε.

Η συνέντευξη πραγματοποιήθηκε λίγο πριν ο J-Hope ανέβει στη σκηνή του «Lollapalooza» στο Σικάγο στα τέλη του Ιουλίου, με τον ράπερ να γίνεται ο πρώτος Νοτιοκορεάτης σόλο καλλιτέχνης που εμφανίζεται ως επικεφαλής σε ένα μεγάλο φεστιβάλ στις ΗΠΑ.

Ο J-Hope δήλωσε ότι η εμφάνισή του στην κεντρική σκηνή του «Lollapalooza» ήταν μία «πολύ πολύ σημαντική στιγμή», ειδικά εξαιτίας του γεγονός του ότι θα εμφανιζόταν χωρίς τους BTS.

«Είμαι ο πρώτος Νοτιοκορεάτης επικεφαλής ενός μεγάλου αμερικανικού φεστιβάλ, αλλά αυτή και η μουσική διαδρομή του J-hope», σχολίασε ο 28χρονος ράπερ.

«Νομίζω επίσης ότι είναι μία σημαντική στιγμή και είναι πολύ σαφές αυτό. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο προετοιμάστηκα πολύ σκληρά για αυτή την εμφάνιση», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, υποσχέθηκε ότι οι ARMY «δεν θα βαρεθεί καθόλου», και σίγουρα τήρησε την υπόσχεση κατά τη διάρκεια της συναυλίας του, την οποία παρακολούθησαν 100.000 θεατές και μπορείτε να την παρακολουθήσετε και εσείς ολόκληρη εδώ.

Ο J-Hope ρωτήθηκε, φυσικά, και για το μέλλον των BTS τώρα που εκείνος έχει κυκλοφορήσει το νέο άλμπουμ και τα μέλη του συγκροτήματος έχουν διασκορπιστεί για να επικεντρωθούν στις σόλο καριέρες τους.

«Έμαθα πολλά ως σόλο καλλιτέχνης. Νομίζω ότι θα συνεχίσω να εξελίσσομαι μέσα από αυτό το άλμπουμ. Θα ήθελα να παρουσιάσω ακόμα καλύτερη μουσική μέσα από τα σόλο πρότζεκτ μου. Αυτή η εμπειρία ήταν μία θετική επιρροή που μου έδωσε συνολικά», ανέφερε.

Ο J-Hope φρόντισε επίσης να διαφημίσει την επερχόμενη συναυλία των BTS στο Μπουσάν της Νότιας Κορέας στο πλαίσιο της υποψηφιότητας της πόλης για τη διοργάνωση της Παγκόσμιας Έκθεσης 2030.

«Ετοιμαζόμαστε γι’ αυτό, οπότε σας παρακαλούμε να περιμένετε με ανυπομονησία και αυτή τη συναυλία», είπε.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Ακολουθήστε το hit-channel.com σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.

Δες και αυτά