Άλλη μία γεύση από τον επερχόμενο δίσκο του δίνει ο J Balvin.

Ο J Balvin μετρά αντίστροφα για την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ του και συστήνει το ολοκαίνουριο τραγούδι «No Es Justo» σε συνεργασία με τους Zion & Lennox.

Ο Κολομβιανός αστέρας έχει αναγνωριστεί ως ένας από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες στη λάτιν μουσική σκηνή, διαθέτοντας ένα μοναδικό και απόλυτα προσωπικά ύφος που συνδυάζει κολομβιανούς ρυθμούς, hip-hop, ακόμα και reggae.

Έχει γίνει ένας από τους αδιαμφισβήτητους ηγέτες στο πεδίο του με την τοποθέτηση της urban στην κορυφή της λάτιν μουσικής.

Από το ξεκίνημά του με το άλμπουμ «La Famila» μέχρι την παγκόσμια αναγνώριση με το «Energia» και τη σαρωτική επιτυχία του hit single «Mi Gente», ο J Balvin έχει κατακτήσει με τα τραγούδια του το Νο1 σε πολυάριθμες χώρες, έχει πάνω 50 εκατομμύρια ακολούθους στα κοινωνικά δίκτυα και πάνω από οχτώ δισεκατομμύρια συνολικές επισκέψεις στο YouTube.

Επιπλέον, ο J Balvin είναι ένας από τους πιο περιζήτητους καλλιτέχνες στο είδος του και έχει συνεργαστεί με διάσημα ονόματα όπως είναι οι Beyoncé, Justin Bieber, Pharrell Williams, Ariana Grande και Camila Cabello, ανάμεσα σε άλλους.

Το «Vibras» είναι το πέμπτο ολοκληρωμένο άλμπουμ του J Balvin και κυκλοφορεί στις 25 Μαΐου από τη Universal Music Latino.

Το σκηνικό έχουν συμπληρώσει μέχρι τώρα το «Mi Gente» με τον Willy William, το «Machika» με την Anitta, το «Ahora» και το  «Ambiente».

Το «No Es Justo» είναι το επόμενο τραγούδι που αποκαλύπτει ο Λατίνος καλλιτέχνης μέσα από το «Vibras» και αποτελεί μία συνάντηση με το ρεγκετόν δίδυμο των Zion & Lennox από το Πουέρτο Ρίκο.

 

Αφήστε το σχόλιό σας