Ένα απερίσκεπτο και επιπόλαιο σχόλιο για τη Rihanna έβαλε σε μπελάδες τον J Balvin.

Στα τέλη Μαρτίου, ο J Balvin φιλοξενήθηκε σε μία εκπομπή του YouTube που πραγματοποιεί ο Πορτογάλος vlogger SirKazzio.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του, ο Κολομβιανός αστέρας κλήθηκε να παίξει ένα παιχνίδι στο οποίο αντιλήφθηκε ότι η Rihanna δεν ήταν… ιδανική υποψήφια για γάμο: «Η Rihanna δεν είναι καλή γυναίκα για να παντρευτεί, απλά παίζει», είπε.

Όπως ήταν λογικό, η συγκεκριμένη άποψη ξεσήκωσε αντιδράσεις στο κοινό της «RiRi». Τα μέλη του «Navy» υποστήριξαν την αγαπημένη τους τραγουδίστρια, ενώ ανακάλυψαν ένα παλαιότερο σχόλιο του J Balvin σε μία δημοσίευση της Rihanna στο Instagram, όπου της ζητούσε να τον παντρευτεί.

Οι πιο θερμόαιμοι, μάλιστα, του επιτέθηκαν στις δικές του αναρτήσεις.

Ένας εκπρόσωπος του J Balvin προέβη σε διευκρινιστική δήλωση για την παρεξήγηση που δημιουργήθηκε.

«Ο J Balvin έχει τον απόλυτο σεβασμό για τη Rihanna, που την έχει αναφέρει πολλές φορές σε συνεντεύξεις και επανειλημμένα την έχει ονομάσει ως έναν από τους καλλιτέχνες με τους οποίους θα ήθελε να συνεργαστεί μία ημέρα», τονίζει.

«Σε αυτή τη συγκεκριμένη περίπτωση, η οποία έχει παρερμηνευθεί από ορισμένους, στη συνέντευξη στο βραζιλιάνικο vlog του ζητήθηκε να απαντήσει σε δύο γύρους ενός παιχνιδιού», εξηγεί.

«Με ελαφρά την καρδία, ο J Balvin επέλεξε ως απάντηση στο ποιο άτομο θα “παντρευόταν” τους συνεργάτες του στο “Machika”, την Anitta και τον Jeon, επειδή γνωρίζει πολύ καλά τον καθένα τους», περιγράφει. Συνεπώς απέμεναν μόνο οι απαντήσεις για το ποιο άτομο θα «φιλούσε» και ποιο θα «σκότωνε».

Ο J Βalvin «δε θα επιθυμούσε να επιδείξει οποιουδήποτε είδους ασέβεια στη Rihanna, όπως δε θα ήθελε να βλάψει ούτε τα άλλα ονόματα που αναφέρθηκαν», ολοκληρώνει η ανακοίνωση.

Αφήστε το σχόλιό σας