Τη Νέα Υόρκη επισκέπτονται ο J Balvin και οι Zion & Lennox στο video clip του «No Es Justo».

Ο J Balvin δίνει εικόνα στο τραγούδι «No Es Justo», μία συνεργασία με τους Zion & Lennox.

Ο Κολομβιανός αστέρας έχει αναγνωριστεί ως ένας από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες στη λάτιν μουσική σκηνή, διαθέτοντας ένα μοναδικό και απόλυτα προσωπικά ύφος που συνδυάζει κολομβιανούς ρυθμούς, hip-hop, ακόμα και reggae.

Έχει γίνει ένας από τους αδιαμφισβήτητους ηγέτες στο πεδίο του με την τοποθέτηση της urban στην κορυφή της λάτιν μουσικής.

Από το ξεκίνημά του με το άλμπουμ «La Famila» μέχρι την παγκόσμια αναγνώριση με το «Energia» και τη σαρωτική επιτυχία του hit single «Mi Gente», ο J Balvin έχει κατακτήσει με τα τραγούδια του το Νο1 σε πολυάριθμες χώρες, έχει πάνω 50 εκατομμύρια ακολούθους στα κοινωνικά δίκτυα και πάνω από οχτώ δισεκατομμύρια συνολικές επισκέψεις στο YouTube.

Επιπλέον, ο J Balvin είναι ένας από τους πιο περιζήτητους καλλιτέχνες στο είδος του και έχει συνεργαστεί με διάσημα ονόματα όπως είναι οι Beyoncé, Justin Bieber, Pharrell Williams, Ariana Grande και Camila Cabello, ανάμεσα σε άλλους.

Το «Vibras» είναι το πέμπτο ολοκληρωμένο άλμπουμ του J Balvin και κυκλοφόρησε τα τέλη Μαΐου από τη Universal Music Latino.

Είναι μία νέα συλλογή που συνδυάζει νοσταλγικά τραγούδια τα οποία αποτίουν φόρο τιμής στην old-school reggaeton. Ήχοι που από την άλλη έχουν αντιστάθμισμα παράτολμα νέα μίγματα τα οποία πηγαίνουν μπροστά το είδος που εκπροσωπεί ο J Balvin, αλλά και με ποικιλία και ρυθμούς που θα συνεχίσουν να επεκτείνουν την παγκόσμια αποδοχή της λάτιν urban μουσικής.

Το «Vibras» κατέγραψε στο Apple Music τα περισσότερα streams την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας για ένα λάτιν άλμπουμ και στην ίδια πλατφόρμα, σημείωσε το ρεκόρ του λάτιν άλμπουμ με τις περισσότερες ακροάσεις μέσα σε 24 ώρες.

Επιπλέον, πέτυχε την καλύτερη εβδομάδα σε streams για ένα λάτιν άλμπουμ, με τα τραγούδια του να αναπαράγονται 16,1 εκατομμύρια φορές στις ψηφιακές πλατφόρμες.

Το «No Es Justo» συμπεριλαμβάνεται στο «Vibras» και αποτελεί μία συνάντηση με το ρεγκετόν δίδυμο των Zion & Lennox από το Πουέρτο Ρίκο. Το video clip σκηνοθέτησε ο Daniel Duran και τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στη Νέα Υόρκη.

 

Αφήστε το σχόλιό σας