Το Telemundo και ο J Balvin ενώνουν δυνάμεις στο δικό τους ύμνο για τη μεγαλύτερη γιορτή του ποδοσφαίρου, το Μουντιάλ.

Ο J Balvin συνεχίζει να παρουσιάζει τη μία επιτυχία μετά την άλλη.

Μετά την εμφάνιση – έκπληξη δίπλα στην Beyoncé στο δεύτερο τριήμερο του διάσημου φεστιβάλ «Coachella», τραγουδώντας μαζί το hit «Mi Gente», ο Κολομβιανός superstar μοιράζεται ένα ακόμη δώρο.

Ο Λατίνος καλλιτέχνης τραγουδά τον επίσημο ύμνο του ισπανόφωνου τηλεοπτικού δικτύου Telemundo, που εδρεύει στις Ηνωμένες Πολιτείες, για το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου FIFA 2018.

Το τραγούδι φέρει τον τίτλο «Positivo» και είναι μία σύμπραξη με τον 25χρονο DJ και μουσικό παραγωγό Michael Brun από την Αΐτή.

«Η μουσική είναι ένωση, ανεκτικότητα και μέσω της μουσικής υπήρξε η ευκαιρία να συνεργαστώ με το Telemundo στο επίσημο τραγούδι του για το Παγκόσμιο Κύπελλο, το οποίο για μένα είναι τιμή», διαβεβαίωσε ο αστέρας της reggaeton στην εκπομπή «Al Rojo Vivo».

Για πολλές ημέρες, ο J Balvin δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του για την κυκλοφορία του «Positivo» από την Universal Music Latino, ενώ έδειχνε και ενθουσιασμένος για όσα μπορεί να επιτύχει η χώρα του, η Κολομβία, στα γήπεδα της Ρωσίας όπου πρόκειται να διεξαχθεί το Μουντιάλ από τις 14 Ιουνίου έως τις 15 Ιουλίου.

Το video clip σκηνοθέτησε ο Fernando Lugo και είναι μία μεγάλη γιορτή γεμάτη σημαίες από όλες τις χώρες, ανθρώπους όλων των εθνικοτήτων, ξέφρενο χορό και με τη στρογγυλή θεά στο επίκεντρο.

Την ίδια στιγμή, ο J Balvin μετρά αντίστροφα για την κυκλοφορία του νέου ολοκληρωμένου άλμπουμ του, το οποίο ονομάζεται «Vibras» και θα είναι διαθέσιμο από τις 25 Μαΐου.

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας