Πότε και σε ποιο χώρο θα ηχογραφήσει η Πέγκυ Ζήνα τον επερχόμενο live δίσκο της;

Η Πέγκυ Ζήνα, όπως είναι γνωστό, μετά την κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού «Πάρε δρόμο» ετοιμάζεται να ηχογραφήσει τον πρώτο live δίσκο της καριέρας της μπροστά στο κοινό της.

Έπειτα από διλήμματα σχετικά με την πόλη (Αθήνα ή Θεσσαλονίκη), η απόφαση πάρθηκε, ο χώρος βρέθηκε και όλα είναι έτοιμα για την πραγματοποίηση της μοναδικής αυτής συναυλίας. Την επόμενη Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, η Πέγκυ Ζήνα θα ανέβει στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου «Acro» στο Γκάζι και θα τραγουδήσει ζωντανά για το κοινό της, ηχογραφώντας παράλληλα τη βραδιά.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα γνωστού ραδιοσταθμού της πρωτεύουσας, ο οποίος μάλιστα δίνει στους ακροατές τη δυνατότητα να κερδίσουν προσκλήσεις για να παρακολουθήσουν από κοντά την αγαπημένη τους καλλιτέχνιδα, με θέα πάντα τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης.

Όσον αφορά το ζωντανά δίσκο που θα ηχογραφηθεί πρόκειται να βγει στα ράφια δισκοπωλείων λίγο καιρό αργότερα, περιέχοντας ωστόσο 4-5 καινούρια τραγούδια. Μεταξύ αυτών τα ήδη κυκλοφορηθέντα «Να μη ξεχάσεις ποτέ» και «Πάρε δρόμο».

Αφήστε το σχόλιό σας