Η Ήβη Αδάμου επανεμφανίζεται δισκογραφικά, στην πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής και της καριέρας της.

«Πάμε… Και Μη Ρωτάς», η Ήβη Αδάμου επανέρχεται μουσικά με ολοκαίνουριο τραγούδι.

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια διανύει μία από τις πιο ευτυχισμένες φάσεις της προσωπικής ζωής και της επαγγελματικής καριέρας της.

Σε καλλιτεχνικό επίπεδο την απολαύσαμε σε διπλό ρόλο, στη σκηνή και στο θεατρικό σανίδι, ενώ από την άλλη πλευρά περιμένει τον καρπό του μεγάλου έρωτα που τη συνδέει με το Μιχάλη Κουινέλη των Stavento, καθώς είναι έγκυος στο πρώτο παιδί τους.

Το φετινό χειμώνα η Ήβη Αδάμου τραγούδησε στο πλευρό του Αντώνη Ρέμου και της Ελένης Φουρέιρα στο «Αθηνών Αρένα», πλαισιώνοντας το δημοφιλή καλλιτέχνη στη μεγάλη επιστροφή του στο χώρο όπου δοξάστηκε. Οι εμφανίσεις τους ολοκληρώθηκαν στις αρχές Απριλίου.

Διαθέτοντας ήδη στο βιογραφικό της συμμετοχές σε διάσημα μιούζικαλ, η Ήβη Αδάμου υποδύεται το ρόλο της Μαρίας Μαγδαληνής στο αξεπέραστο, κλασικό και πολυβραβευμένο «Jesus Christ Superstar», που παρουσιάζεται από τις αρχές Φεβρουαρίου στο θέατρο «Ακροπόλ».

Τα τραγούδια της πολυσυζητημένης παράστασης υπογράφει το θρυλικό δίδυμο του Andrew Lloyd Webb και του Tim Rice.

Ήβη Αδάμου - Πάμε και Μη Ρωτάς (cover) - Hit ChannelΗ Ήβη Αδάμου δίνει συνέχεια στη δημιουργικά γόνιμη σεζόν και επανεμφανίζεται δισκογραφικά με ένα νέο τραγούδι που φέρει τον τίτλο «Πάμε… Και Μη Ρωτάς».

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια γράφει για πρώτη φορά τη μουσική και μοιράζεται με το κοινό άλλη μία πτυχή του πολύπλευρου ταλέντου της.

Ως συνήθως, τους στίχους προσθέτει ο πολυσύνθετος Μιχάλης «ΜΕΘ» Κουινέλης, συνοδοιπόρος της Ήβης Αδάμου τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά.

«Πάμε… Και Μη Ρωτάς». Το νέο τραγούδι της Ήβης Αδάμου κυκλοφορεί την Κυριακή 22 Απριλίου από τη Rootopia και τη Minos EMI / Universal.

Αφήστε το σχόλιό σας