Ήβη Αδάμου: «Από τότε που μπήκε στη ζωή μου η μητρότητα, έχω αυξήσει τις φοβίες μου»

-

Για τις αλλαγές που έφερε στη ζωή της η μητρότητα και τις φοβίες που απέκτησε μιλά η Ήβη Αδάμου.

Η Ήβη Αδάμου μίλησε στην κυπριακή έκδοση του περιοδικού «Downtown» για τις αλλαγές που έφερε στη ζωή της ο ερχομός της κόρης της, καρπός του έρωτά της με τον Μιχάλη Κουινέλη των Stavento.

Πόσο άλλαξε από τότε που έγινε μητέρα;

«Είμαι αισίως 25 ετών και πιστεύω ότι μεγάλωσα απότομα. Ωρίμασα πολύ από τότε που έγινα μητέρα. Δεν μπορώ να δω με τίποτα πια ειδήσεις, το γυρίζω αμέσως. Κάτι με πιάνει και πνίγομαι από την αρνητικότητα των γεγονότων», αναφέρει.

«Επίσης, δεν μπορώ να δω εύκολα ταινίες με παιδιά, γιατί συγκινούμαι πολύ», προσθέτει.

«Γενικά, όμως, από τότε που μπήκε στη ζωή μου η μητρότητα, έχω αυξήσει τις φοβίες μου, αλλά και τις άμυνές μου απέναντι σε αυτές. Όταν πάω να πανικοβληθώ, κάνω αυτόματα μία άλλη σκέψη και ξεχνιέμαι. Αλλιώς δεν γίνεται.»

Τι φοβίες έχει η Ήβη Αδάμου;

«Ό,τι φοβία κι αν έχω, προσπαθώ να την ξεπερνώ και να μην τη σκέφτομαι. Να μην την περνάω στο παιδί, κάτι το οποίο θέλω να περάσω στη μικρή, δηλαδή να είναι δυνατή και να ξεπερνάει τις αρνητικές σκέψεις και τους φόβους της», εξηγεί.

«Εδώ και ένα χρόνο, είναι σαν να ζω μία άλλη ζωή», σημειώνει.

«Όλα είναι αλλιώς, όλα είναι διαφορετικά. Πιο όμορφα, πιο χρωματιστά. Φέτος, θα είναι το πρώτο μου καλοκαίρι με την Ανατολή. Να, ήδη έχουμε κάνει τρία μπάνια στη θάλασσα μαζί. Στην αρχή, η μικρή ήταν πολύ επιφυλακτική με το νερό. Σιγά – σιγά, όμως, μπήκε κανονικά μαζί μου και το έχει λατρέψει το μπάνιο.»

Αφήστε το σχόλιό σας