Η νέα συνεργασία της Ήβης Αδάμου με τους Stavento είναι αναμφισβήτητα το τραγούδι της εβδομάδας.

Δυναμική επιστροφή για την Ήβη Αδάμου.

Το νέο τραγούδι της με τίτλο «Δικό Μου», στο οποίο συνεργάζεται με τους Stavento, κατέκτησε την κορυφή του YouTube μέσα σε λίγες ημέρες από την κυκλοφορία του.

Το τραγούδι, το πρώτο που κυκλοφόρησε η Ήβη Αδάμου από την καινούργια δισκογραφική εταιρεία της, την Panik Records, βρίσκεται στο Νο. 1 των γενικών και των μουσικών τάσεων του YouTube.

Το «Δικό Μου» ξεπέρασε τις 100.000 προβολές στο YouTube την πρώτη ημέρα της αποκάλυψής του και συνεχίζει ανοδικά, έχοντας καταγράψει πάνω από 330.000 προβολές.

Σε στίχους και σε μουσική του Μιχάλη Κουινέλη (ΜΕΘ), το «Δικό Μου», είναι ένα up-tempo pop κομμάτι, το οποίο συνοδεύεται από ένα «φρέσκο» video, με πρωταγωνιστές την Ήβη και τον Μιχάλη, το οποίο σκηνοθέτησε ο George Mpenioudakis.

Η Ήβη Αδάμου, ξεκινώντας τα πρώτα της επαγγελματικά βήματα στη μουσική από 16 ετών περίπου, έχει καταφέρει, με πολύ προσεκτικές επιλογές, να ξεχωρίσει στο χώρο του μουσικού θεάματος και του θεάτρου.

Έχει ερμηνεύσει πολύ σημαντικούς ρόλους σε κλασσικά μιούζικαλ και προσθέτει το «Δικό Μου» στις επιτυχίες που μετρά στο βιογραφικό της.

Αυτήν την περίοδο, η Ήβη Αδάμου εμφανίζεται στην «Πύλη Α» της Θεσσαλονίκης, δίπλα στη Μαρινέλλα, τον Κώστα Μακεδόνα και την Έλενα Παπαρίζου.

Το «Δικό Μου» κυκλοφορεί από την Panik Records και τη Minos EMI / Universal.

 

Αφήστε το σχόλιό σας