Μωρά στη Φωτιά, Οι Απροσάρμοστοι, Magic de Spell, Δημήτρης Πουλικάκος & Άσσοι του Καράτε, Λήτης και Στίγμα ‘90, η ιστορία της ελληνικής ροκ, στο «Κύτταρο».

Το «Κύτταρο» γιορτάζει και αποχαιρετάει μια φανταστική συναυλιακή σεζόν με ένα rock n’ roll πανηγύρι που απλά δεν ξανάγινε.

Την Παρασκευή 12 Μαΐου, για πρώτη φορά, θα συναντηθούν στην ίδια σκηνή έξι από τους σημαντικότερους εκφραστές του ελληνόφωνου ροκ. Μια βραδιά που κανένα κλισέ δεν μπορεί να περιγράψει τη σημασία και το συμβολισμό της ιστορικά, καλλιτεχνικά αλλά και κοινωνικά αφού το ροκ  και ότι πρεσβεύει δηλώνει βροντερό παρών μέσα από τους πιο πιστούς εκπροσώπους του και στέλνει μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση αυτούς τους μπερδεμένους καιρούς.

«Κυρίες», «Κύριοι», αμετανόητοι ροκάδες και «μικρά παιδιά»…

Μωρά στη Φωτιά

Η μπάντα με την κινηματογραφική ιστορία που πέρασε δια πυρός και σιδήρου για να καταφέρει με τα εύφλεκτα τραγούδια της να βάλει φωτιά στη σκηνή και τα μυαλά μας και να αποτελεί πλέον τον απόλυτο ζωντανό μύθο της. Κάνουν διάλειμμα από την προετοιμασία του νέου τους δίσκου και έρχονται στο «Κύτταρο»­­, για άλλο ένα ζωντανό πανδαιμόνιο.

Οι Απροσάρμοστοι

Οι πανάξιοι συνοδοιπόροι του σπουδαιότερου και πιο επιδραστικού Έλληνα ρόκερ, του Παύλου Σιδηρόπουλου, αυτοί  που άντεξαν το βάρος και την πίεση αυτής της τεράστιας κληρονομιάς αυτοί που τη διαχειρίστηκαν με σεβασμό και μοναδική δεξιοτεχνία δημιουργώντας και ένα μικρό χαμό σε κάθε σπάνια εμφάνιση τους.

Magic De Spell

Η μπάντα φαινόμενο που έχει καταφέρει το απίθανο, στις 3 δεκαετίες (++) δράσης, να μη σταματά να μας εκπλήσσει με τις διαφορετικές μουσικές της προτάσεις, διατηρώντας παράλληλα ακέραιη την ουσία και τον προσανατολισμό της μα κυρίως την αγάπη το ενδιαφέρον και τον καθολικό σεβασμό του κοινού, με τελευταίο  παράσημο την επιτυχία του εξαιρετικού «Πρόγονε Πίθηκε Εσύ Τι Λες;»

Δημήτρης Πουλικάκος

Ο πατριάρχης τους «Κυττάρου». O άνθρωπος που ενσαρκώνει ΟΛΗ την ιστορία του ροκ στην Ελλάδα  σε μια συλλεκτική εμφάνιση με την ιστορική all star μπάντα του «Οι Ασσοι του Καράτε» (Εφεντάκης, Δαρίβας, Πολύτιμος, Παπαδημητρίου).

Λήτης

Η μεγάλη έκπληξη της βραδιάς. Μια συγκλονιστική επιστροφή από το μαχητή της ζωής, Λήτη, την προσωποποιήση του γνήσιου και ατόφιου rock n roll. Το «Ποδανά» θα ξανακουστεί ζωντανά. Ανατριχίλα!

Στίγμα ‘90

Η μπάντα που έκανε μεγάλη αίσθηση στα 90s, αμετανόητοι και αθεράπευτα ροκ θα δώσουν το έναυσμα αυτής της ιστορικής βραδιάς με τη χαρακτηριστική ενέργεια και «τσαμπουκά» που τους διακρίνει.

Η «Τζέσικα» είναι εδώ

Ναι λοιπόν, Παρασκευή 12 Μαΐου, Magic de Spell, Οι Απροσάρμοστοι, Μωρά στη Φωτιά, Δημήτρης Πουλικάκος και Άσσοι του Καράτε, Λήτης, Στίγμα ‘90, ζωντανοί στο «Κύτταρο», με τις αποσκευές τους γεμάτες με τις καλύτερες στιγμές της πολύπαθης αλλά ανθεκτικής ροκ σκηνής.

Εισιτήρια – Πληροφορίες

ΠΟΡΤΕΣ: 19.30 – ΕΝΑΡΞΗ: 20.00 (ακριβώς)

ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ: 10€ προπώληση 12€ ταμείο

Σημεία Προπώλησης:
ΚΥΤΤΑΡΟ: ΗΠΕΙΡΟΥ 48 & ΑΧΑΡΝΩΝ – 210 8224134
10.00-13.00 καθημερινές (εκτος Παρασκευής 14 και Δευτέρας 17 / 4)

Και ώρες-μέρες συναυλιών www.kyttarolive.gr
EAT METAL RECORDS: ΣΠ.ΤΡΙΚΟΥΠΗ 45, ΕΞΑΡΧΕΙΑ,
213 0378553
SIRENS RECORDS: ΝΙΚΗΤΑΡΑ 14 ΑΘΗΝΑ, 210 3822304

Για προπώληση εκτός Αθηνών επικοινωνήστε στο info@kyttarolive.gr

 

Αφήστε το σχόλιό σας