«Ίσως Να Φταίω», παραδέχεται ο Κώστας Καραφώτης.

Ο Κώστας Καραφώτης παρουσιάζει το νέο του hit single με τίτλο «Ίσως Να Φταίω».

Μερικούς μήνες μετά την κυκλοφορία του τραγουδιού «Απαγορεύεται», ο Κώστας Καραφώτης συνεχίζει τη συνεργασία του με τη Spicy και επιστρέφει ανανεωμένος στη μουσική επικαιρότητα.

Το «Ίσως Να Φταίω» μία δυναμική μπαλάντα, σε μουσική του Ιορδάνη Παύλου και στίχους του Βασίλη Γιαννόπουλου που θα αγαπηθεί από το πρώτο άκουσμα.

Η νέα επιτυχία του Κώστα Καραφώτη οπτικοποιήθηκε υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Σπύρου Φυλακτού, με τις ατμοσφαιρικές εικόνες και την υψηλή αισθητική να ενισχύουν το τελικό αποτέλεσμα. Συμμετέχει η Violet Toro.

Σε έναν ατμοσφαιρικό χώρο και σε κλίμα έντασης, ο Κώστας Καραφώτης δοκιμάζει τις αντοχές του και τα συναισθήματά του. Τελικά ποιος φταίει; Η συνέχεια επί της οθόνης.

Γεμάτος συναισθηματισμό, τραγουδά:

«Ίσως να φταίω / που δε σου είπα στάσου / και λύγισα μπροστά σου / Ίσως να φταίω / που σ’ άφησα να φύγεις από δω / Ίσως να φταίω / στενέψανε τα όρια / δεν έχω περιθώρια / Γύρνα σε μένα, σ’ αγαπώ…»

Το νέο τραγούδι του Κώστα Καραφώτη με τίτλο «Ίσως Να Φταίω» κυκλοφορεί από τη Spicy.

Τη φετινή σεζόν, ο Κώστας Καραφώτης συνόδευσε τον «ανεπανάληπτο» Τόλη Βοσκόπουλο στις εμφανίσεις του στο «Baraonda» και συνεχίζει τις πολύ επιτυχημένες εμφανίσεις του στο μαγαζί «Ελλάδος Εικόνες» στη Γλυφάδα.

 

Αφήστε το σχόλιό σας