Ποιοι ακριβώς είναι οι The Players; Το νέο boy band της ελληνικής δισκογραφίας και τα μέλη του συστήνονται. Ήρθε η ώρα να τους γνωρίσεις!

Οι The Players, οι νικητές του διαγωνισμού της Amita Motion «Back 2 Bands» παρουσιάζουν τους εαυτούς τους μέσα από ένα μικρό βίντεο.

Ο Γιώργος Βιδάλης, ο Κωνσταντίνος Γρηγορίου και ο Παναγιώτης Χατζήπαπας είναι οι The Players, το ολοκαίνουριο και πολλά υποσχόμενο boy band της Minos EMI / Universal που δημιουργήθηκε στις αρχές του καλοκαιριού από την Έλενα Παπαρίζου και τους KINGS στο πλαίσιο του διαγωνισμού Amita Motion «Back 2 Bands».

Οι Τhe Players είναι οι μεγάλοι νικητές του «Back 2 Bands»

Το single τους «Πάμε (Vamos)» ξετρέλανε τους νέους και ιδιαίτερα το γυναικείο φύλο, δίνοντάς τους την ευκαιρία να δημιουργήσουν ένα ισχυρό fanbase ήδη από τους πρώτους μήνες της δημιουργίας τους.

Ποιοι ακριβώς όμως είναι οι The Players;

Ποια στοιχεία χαρακτηρίζουν την καθημερινότητά τους; Πώς ξεκίνησαν να ασχολούνται με το τραγούδι και τι σημαίνει γι’ αυτούς η μουσική;

Αυτά και άλλα πολλά, στο ολοκαίνουριο documentary βίντεό τους «We are The Players!», με το οποίο εγκαινιάζουν και το επίσημο κανάλι τους στο YouTube.

Διαβάστε ακόμα: Η Έλενα Παπαρίζου και οι Kings
είναι guests στο πρώτο video clip των Τhe Players

The Players - Vamos Πάμε (video clip) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας