Ένα τραγούδι – ύμνο στο χορό ερμηνεύει η Ιροντίνα με την εκφραστική χροιά της φωνής της 

Η Ιροντίνα εγκαινιάζει τη συνεργασία της με την Panik Oxygen μέσα από ένα τραγούδι με ιδιαίτερο ηχόχρωμα και τίτλο «Δώσε Του Χορού».

Η Ιροντίνα είναι μια νεαρή ερμηνεύτρια, που έγινε ευρύτερα γνωστή στο κοινό μέσα από τις ερμηνείες της στην ταινία «Νύφες» του Παντελή Βούλγαρη. Οι ερμηνείες αυτές την καθιέρωσαν ως την αγαπημένη ερμηνεύτρια του συνθέτη Σταμάτη Σπανουδάκη, ενώ το βιογραφικό της περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες συνεργασίες.

Η ενασχόληση της με το τραγούδι ξεκίνησε από παιδική ηλικία. Φοίτησε στο Μουσικό Γυμνάσιο και Λύκειο Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια πραγματοποίησε πολλές συνεργασίες με διαφορετικά μουσικά σύνολα.

Σε μικρή ηλικία επίσης, πήρε μέρος σε ακρόαση του συνθέτη και μαέστρου Δημήτρη Τυπάλδου και επιλέχθηκε να συμμετάσχει στο διάσημο μιούζικαλ «Η Μελωδία Της Ευτυχίας» με την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Σε μουσική του καταξιωμένου Νίκου Αντύπα και σε στίχους του Μιχάλη Γκανά, ποιήματα του οποίου έχουν μελοποιηθεί από σημαντικούς μουσικοσυνθέτες όπως ο Μίκης Θεοδωράκης, η Ιροντίνα ερμηνεύει με την πολύ ζεστή και εκφραστική χροιά της ένα τραγούδι – ύμνο στο χορό.

Το τραγούδι «Δώσε Του Χορού» συνοδεύεται από ένα πρωτότυπο lyric video, γεμάτο κίνηση και χρώμα.

«Η πίστη μου στο λαικοδημοτικό τραγούδι είναι εσώτατη και εκφράζεται δύσκολα. Είναι ένα βίωμα χωρίς χρόνο και βεβαιώνει μαζί με άλλα την αξία της ζωής μου», γράφει ο Νίκος Αντύπας.

«Με τον ποιητή Μιχάλη Γκανά συνεργάζομαι με σεβασμό και αγάπη χρόνια και τώρα με το τραγούδι “Δώσε Του Χορού” συστήνουμε παρέα την εκλεκτή μας, την Ιροντίνα Κανδράλη.»

 

Αφήστε το σχόλιό σας