Η Ηρώ Σαΐα θα γεμίσει τη σκηνή της «Σφίγγας» με ακούσματα που θα μας φέρουν πιο κοντά.

«Υπέροχα Μαζί!» με την Ηρώ Σαΐα στη μουσική σκηνή «Σφίγγα».

Επιλέγοντας σπουδαία τραγούδια της ελληνικής δισκογραφίας, η Ηρώ Σαΐα μαζί με τέσσερις εξαιρετικούς μουσικούς επί σκηνής παρουσιάζει στη Σφίγγα για τρία Σάββατα, 2, 9 και 16 Δεκεμβρίου, ένα καινούριο πρόγραμμα που στήθηκε αυθόρμητα με όσα μιλάνε στην καρδιά μας.

Με επιλογές από την προσωπική της πορεία όπως το «Λευκό Χαρτί», «Μια Βόλτα», «Γυναίκα Τριαντάφυλλο», μέχρι τις πιο πρόσφατες διασκευές «Χόρεψαν Τ’ Άσπρα Πουλιά», «Για Χατίρι Σου», «Τι Να Θυμηθώ», «Δεν Έχει Αρχή» αλλά και με όλα τα διαφορετικά ακούσματα που τη διαμόρφωσαν, με χρώμα από την παράδοση που ποτέ δε λείπει, με έθνικ αναφορές, με μελωδικές μπαλάντες αλλά και με ακόμα περισσότερο λαϊκά!

Χωρίς πολλά λόγια και ταμπέλες λοιπόν η σκηνή της «Σφίγγας» θα γεμίσει για τρία βράδια με ακούσματα που θα μας φέρουν πιο κοντά κι έτσι απλά κι αγαπημένα θα νιώσουμε… Υπέροχα Μαζί!

Παίζουν οι μουσικοί: Στην ενορχήστρωση, στο πιάνο και στο τραγούδι ο Νεοκλής Νεοφυτίδης, στο ακορντεόν ο Βασίλης Δρογκάρης, στις κιθάρες ο Παντελής Ντζιάλας και στο μπουζούκι ο Γρηγόρης Βασίλας.

Εισιτήρια

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ
– Είσοδος στο μπαρ: 12€ (με μπύρα ή κρασί)
– Φιάλη κρασί ανά 2 άτομα: 50€ (2 x 25€)
– Φιάλη ποτό ανά 4 άτομα: 100€ (4 x 25€)

Αφήστε το σχόλιό σας