Στο «Faust» θα βρεθεί μαζί με την μπάντα της η Irene, ανεβάζοντας το groove στα ύψη.

Η Irene Carolina Parginos, έχοντας ήδη κυκλοφορήσει τα δύο πρώτα της single με τίτλο «Like A Rainbow» και «Invisible Love» με τη Minos EMI, σε στίχους και μουσική του Ian Ikon, ξεκινάει τις live εμφανίσεις της έχοντας στις αποσκευές της και το τρίτο της single με τίτλο «Destination Unknown», το οποίο κυκλοφορεί παρομοίως από τη Minos EMI / Universal.

Η δυνατή nu soul μπάντα της με αναφορές από τον χώρο της soul, funk και blues έχει εμφανιστεί σε πολλά stage σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη κερδίζοντας μόνο καλές εντυπώσεις και ανεβάζοντας το groove στα ύψη!

Με φωνή που χαρακτηρίζεται από soul αισθαντικότητα και ξεχωριστή χροιά, η Irene ερμηνεύει πέρα από τα κομμάτια του EP της, κλασικές αλλά και νεότερες επιτυχίες καλλιτεχνών της παγκόσμιας soul σκηνής.

Έχοντας εντρυφήσει στην κλασική μουσική ως λυρική σοπράνο δίνει με την ερμηνεία της μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα και προσθέτει το προσωπικό της στίγμα στο είδος της μουσικής που έχει επιλέξει να υπηρετεί. Πράγμα που κάνει με συνέπεια σε gigs στην Ελλάδα και το Λονδίνο.

Την Τετάρτη 19 Απριλίου στο «Faust».

Συντελεστές - Πληροφορίες

ΙRENE: Μain voice
ΠΑΝΟΣ ΤΣΙΓΚΟΣ: Πιάνο, keyboards
ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΜΙΔΑΚΗΣ: Κιθάρα, vocals
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΙΝΙΑΡΗΣ: Drums

Guests: ΝΙΚΟΣ ΣΑΛΤΑΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΥΚΟΥΔΗΣ και η ANΘΗ ΤΣΙΩΝΗ

FB PAGE: irene.official
ΤWITTER: irenemusicuk
OFFICIAL SITE: irenemusic.co.uk

Ώρα έναρξης: 22:30

Δείτε επίσης: Ian Ikon και Irene αφήνονται
στο μαγευτικό ταξίδι του «Destination Unknown»

Ian Ikon ft Irene - Destination Unknown - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας