Μία δυναμική ερμηνεία σε ένα τραγούδι για τους πληγωμένους έρωτες.

Η Ιουλία Καλλιμάνη επιστρέφει δισκογραφικά με ένα τραγούδι – κόσμημα που έχει τον τίτλο «Δεν Θέλω Ξανά».

Παρά το νεαρό της ηλικίας της, έχει δημιουργήσει προσδοκίες, έχει στο ενεργητικό της συνεργασίες με γνωστούς καλλιτέχνες και έχει ξεχωρίσει για το ταλέντο της.

Από μικρή, από τότε που θυμάται τον εαυτό της, τραγουδούσε για τους φίλους σε πάρτι και σε παρέες. Έχει μάθει κυνηγά τα όνειρά της κάνοντας βήμα – βήμα τις σωστές επιλογές.

Η Ιουλία Καλλιμάνη ήρθε στο επίκεντρο της προσοχής με τη συμμετοχή της στον τέταρτο κύκλο του «The Voice Of The Greece», το 2017.

Η γνήσια λαϊκή φωνή της και οι στιβαρές ερμηνείες της έκλεψαν τις εντυπώσεις του κοινού και των coaches. Το αποτέλεσμα ήταν να φτάσει με επιτυχία έως τα Lives του μουσικού show και τη φάση των Cross Battles.

Το «Δεν Θέλω Ξανά» είναι ένα ρεσιτάλ ερμηνείας από τη νεαρή τραγουδίστρια που καταθέτει τα διαπιστευτήρια της στην εγχώρια μουσική σκηνή.

Τη μουσική και τους στίχους του «Δε Θέλω Ξανά» υπογράφει ο Γιάννης Λιονάκης, ενώ την παραγωγή ανέλαβε ο Ανδρέας Γιατράκος.

Την οπτικοποίηση του νέου single της Ιουλίας Καλλιμάνη πραγματοποίησε ο Ορφέας Καλαφάτης. Στο music video συμμετέχει ο Γιάννης Αλεξόπουλος.

Κυκλοφορεί από τη Sonar Music.

 

Αφήστε το σχόλιό σας