Με εφόδιο τη γνήσια λαϊκή φωνή, την ωραία παρουσία του και δύο καταξιωμένες υπογραφές συστήνεται ο Ιωάννης Διακαναστάσης.

Ο νεαρός Ιωάννης Διακαναστάσης, έχοντας κάνει τα πρώτα του βήματα στην Κω από όπου και κατάγεται, κάνει πρεμιέρα με το νέο τραγούδι «Πού Πηγαίνεις».

Ο τραγουδιστής ήταν ένας από τους τρεις νικητές στη ζωντανή οντισιόν «Show Me A Star» που είχε διοργανώσει ο Μάκης Πουνέντης με την υποστήριξη της Minos EMI / Universal.

Η γνήσια λαϊκή φωνή και η ωραία παρουσία του, ήταν πέρα από αρκετή ώστε το τσιφτετέλι με τη νοσταλγική μελωδία και στίχους να έχει την υπογραφή των δύο καταξιωμένων δημιουργών.

Τη σύνθεση υπογράφει ο Κυριάκος Παπαδόπουλος και τους στίχους η Βίκυ Γεροθόδωρου. Το video clip σκηνοθέτησε ο Νικηφόρος Πιτταράς και τα γυρίσματα έγιναν στο νησί της Κω.

Σήμερα, η εταιρεία παραγωγής Prime Productions παρουσιάζει με χαρά το νέο καλλιτέχνη με μοναδικό σκοπό να προκαλέσει με την ανατρεπτική του φωνή όχι μόνο τα μουσικά δρώμενα, αλλά και την εκτίμηση του ελληνικού κοινού που αγαπά το καλό ελληνικό τραγούδι.

Κυκλοφορεί από την Prime Productions με τη διανομή της Minos EMI / Universal.

Ιωάννης Διακαναστάσης - «Πού Πηγαίνεις» (Στίχοι - Stixoi - Lyrics)

Τόσα έκανα ταξίδια
Και ήταν ίδια
Όλα ναυάγια στ’ανοιχτά
Όλα κάηκαν εντός μου
Με μία σπίθα
Απ’τη δική σου τη φωτιά

Πού πηγαίνεις πάλι βρε καρδιά
Ρώτα με κι εμένα μια φορά
Πες μου τι σε πιάνει
Κι αρμενίζεις
Στο πουθενά
Πού πηγαίνεις πάλι, γύρνα εδώ
Χαραμίζεις τόσα σ’αγαπώ
Μη μου φύγεις τώρα
Γύρνα πίσω
Για το θεό

Πάλι πέφτεις μες στα λάθη
Δεν έχεις μάθει
Να βάζεις φρένο να σκεφτείς
Έτσι είμαι κι αν σ’αρέσει
Αυτό μου είπες
Σιγά, μου λες, μη φοβηθείς

 

Αφήστε το σχόλιό σας