Δε λέει να στεριώσει η θέση της frontwoman των REC καθώς η νέα γυναικεία φωνή του γκρουπ, η Ιωάννα Πρωτόπαπα, ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από αυτό λίγους μήνες μετά την προσχώρηση της.

Η πρώτη κυρία που στάθηκε πίσω από το μικρόφωνο του γνωστού συγκροτήματος ήταν η Ναυσικά Σαραντοπούλου γνωρίζοντας την απόλυτη επιτυχία με τα hit – singles που κυκλοφόρησαν οι REC.

Μετά την αποχώρησή της πριν ένα χρόνο περίπου το χρίσμα πήρε η Έλσα Σταύρου την οποία ακούσαμε στο καινούριο τότε τραγούδι της μπάντας, «Φύγαμε» (Πάνω από τα αστέρια).

Στη συνέχεια τη σειρά στο πλευρό του Άρη και του Mike πήρε η Ελεάννα Αζούκη η οποία εμφανίστηκε μαζί τους στο καλοκαιρινό tour που πραγματοποίησαν οι REC το περασμένο καλοκαίρι.

Μετά από λίγο καιρό, και συγκεκριμένα το Σεπτέμβριο του 2013, ανακοινώθηκε ότι η Ιωάννα Πρωτόπαπα θα είναι η νέα τραγουδίστρια που θα πλαισιώνει φωνητικά το υπάρχον σχήμα. Στο νέο κομμάτι του συγκροτήματος, «Πετάω ψηλά», δεν την ακούσαμε όπως περιμέναμε παρά μόνο εμφανίστηκε στο video clip, ενώ κάτι τέτοιο μοιάζει απίθανο να συμβεί και στο επερχόμενο «Κενό».

Η νεαρή τραγουδίστρια ανακοίνωσε την είδηση ότι δεν αποτελεί πλέον μέλος των REC και δεν πρόκειται να συμμετάσχει σε κάποιες εμφανίσεις ή τραγούδι τους, χωρίς να αναφέρει περαιτέρω λόγους που οδήγησαν σε αυτό το συμβάν.

Η ανακοίνωση της Ιωάννας Πρωτόπαπα:

«To all my friends i would like to share with you some news that i will no longer be a part of the live act recband and i will not be a part of the new single or the live shows. I wish rec all the best and i love all the fans who supported me along the journey. Music is my life and i will continue to pursue my passion. Ioanna x»

Μετάφραση:

«Προς όλους τους φίλους μου: Θα ήθελα να μοιραστώ μερικά νέα μαζί μας, ότι δε θα είμαι πια μέλος του συγκροτήματος των REC και δε θα συμμετέχω στο καινούριο single ή στις ζωντανές εμφανίσεις. Εύχομαι στους REC τα καλύτερα και αγαπώ όλους τους θαυμαστές που με υποστήριξαν σε αυτό το ταξίδι. Η μουσική είναι η ζωή μου και θα συνεχίσω να ακολουθώ το πάθος μου. Ιωάννα x»

 

Αφήστε το σχόλιό σας