Το πρώτο official debut single του Investo έφτασε!

Μετά από τα πολύ-επιτυχημένα promo singles “Bring Them Down” και “Metropolis” και το teaser για το “A Place To Go” που αποκάλυψε πριν λίγες μέρες ο Investo επιτέλους παρουσίαζει το επίσημο debut single του.

Στο “A Place To Go” συμμετέχει η The Queen of Dance, Tara McDonald και κυκλοφορεί σήμερα από την κορυφαία ανεξάρτητη dance εταιρεία στην Ελλάδα, την Down2Earth Records.

To “A Place To Go” είναι σε παραγωγή του Investo ενώ οι στίχοι ανήκουν στην Tara McDonald. Η Βρετανίδα diva της dance έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας όπως David Guetta, Armand Van Helden, Snoop Dogg και άλλους. Το track που σε μαγεύει από τα πρώτα κιόλας δευτερόλεπτα και με τα μοναδικά φωνητικά της Tara McDonald αναμένεται σύντομα να είναι διαθέσιμο και σε άλλες χώρες του κόσμου καθώς έχει λάβει πολύ καλές κριτικές.

Ο Investo ξεκίνησε να δουλεύει το “A Place To Go” στις αρχές της χρονιάς και κατάφερε τους τελευταίους μήνες να βρεθεί στο studio με την Tara McDonald για να το ολοκληρώσει. Σύντομα αναμένεται να κυκλοφορήσει και το remix pack του “A Place To Go” όπου μεταξύ άλλων remixes έχει πραγματοποιήσει γνωστό dance όνομα του εξωτερικού.

Ακούστε το:

Αφήστε το σχόλιό σας