Ολοκληρώθηκε η αγορά του Instagram από το Facebook

-

Στηρίξτε μας με ένα like

5,981ΥποστηρικτέςΚάντε Like
69ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
848ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
2,000ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

Όπως γνωρίζαμε από τον περασμένο Απρίλιο, η δημοφιλής ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης θα προχωρούσε στην εξαγορά της επίσης δημοφιλούς εφαρμογής του Instagram έναντι του ποσού του ενός δισεκατομμυρίου δολλαρίων.

Πέντε μήνες μετά πλέον η εξαγορά αυτή ολοκληρώθηκε και επίσημα καθώς ήρθαν οι απαραίτητες εγκρίσεις από τις αρμόδιες αρχές κεφαλαιαγοράς με τις δύο πλευρές να ανακοινώνουν την συνεργασία τους μετά χαράς.

Συγκεκριμένα ο Mike Schroepfer, αντιπρόεδρος του τομέα μηχανικής του facebook, δήλωσε:

«Το Instagram θα συνεχίσει να παρέχει υπηρεσίες στην κοινότητα που έχει δημιουργήσει και θα βοηθήσουμε στην ανάπτυξη του χρησιμοποιώντας τη δομή και την ισχυρή ομάδα engineering του Facebook, ενώ σε συνεργασία με την ομάδα του Instagram θα εργαστούμε επάνω στη βελτίωση της υπηρεσίας για φορητές συσκευές.»

Τα γραφεία του Instagram πρόκειται να μεταφερθούν στα γραφεία του Facebook στη Καλιφόρνια, ενώ η εφαρμογή της πρώτης εταιρείας θα συνεχίσει να κυκλοφορεί όπως και πριν. Βέβαια, η εταιρεία του Facebook αποσκοπεί στην απόκτηση περισσότερης τεχνογνωσίας σχετικά με την επεξεργασία φωτογραφιών, ενώ στο μέλλον δεν αποκλείεται να δούμε και εφέ στις φωτογραφίες του κοινωνικού δικτύου.

Αφήστε το σχόλιό σας