Τη νέα δισκογραφική δουλειά του κυκλοφορεί το συγκρότημα των Incubus.

Τα πολυπλατινένια σύμβολα της alt-rock, οι Incubus, γιορτάζουν το 2017 την εικοστή επέτειο κυκλοφορίας του πρώτου τους άλμπουμ από μεγάλη εταιρεία με τον όγδοο δίσκο τους, επονομαζόμενο «8», που κυκλοφορεί από τις 21 Απριλίου από την Island Records / Universal.

Το «8» περιέχει τραγούδια σε συμπαραγωγή και μίξη από τον Skrillex. Στις 25 Απριλίου, τέσσερις νύχτες έπειτα από τη διάθεση της δουλειάς, οι Incubus θα εμφανιστούν στη δημοφιλή αμερικανική εκπομπή «Jimmy Kimmel Live!».

Το «Nimble Bastard» είναι το πρώτο νέο single των Incubus μετά το «Absolution Calling» από το debut EP τους με την Island Records, «Trust Fall (Side A). Πριν από αυτά, οι Incubus – Brandon Boyn (κεντρική φωνή), Mike Einziger (κεντρική κιθάρα, Chris Kilmore (DJ, πλήκτρα), Ben Kenny (μπάσο) και José Pasillas II (ντραμς) – πέρασαν δύο εβδομάδες δίνοντας συναυλίας σε Αυστραλία, Ιαπωνία και Σιγκαπούρη.

Οι Incubus αναδείχθηκαν στο Calabasas της Καλιφόρνια, με το πρώτο τους ανεξάρτητο άλμπουμ «Fungus Amongus», το 1995. Ξεκινώντας με το «S.C.I.E.N.C.E.» του 1997, κυκλοφόρησαν έξι δίσκους με την ετικέτα των Epic / Immortal, καθώς και πέντε live άλμπουμ. Τέσσερα από τα τραγούδια τους έχουν «χτυπήσει» το Νο1 στο chart εναλλακτικών τραγουδιών του Billboard, συμπεριλαμβανομένου των «Drive» (2000 -επίσης στο Top 10 της pop), «Megalo-maniac» (2003), «Anna-Molly» (2006) και «Love Hurts» (2008).

Οι τίτλοι τραγουδιών του «8»

1. No Fun
2. Nimble Bastard
3. State Of The Art
4. Glitterbomb
5. Undefeated
6. Loneliest
7. When I Became Man
8. Familiar Faces
9. Love In A Time Of Surveillance
10. Make No Sound In The Digital Forest
11. Throw Out The Map

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας