Ένα καλοκαιρινό video clip – συντροφιά για τις διακοπές του Αυγούστου από τους INCO, την πιο cool ελληνική μπάντα.

Οι INCO (από το Inconsistencies που σημαίνει… «ασυνέπειες»), η ξεχωριστή ποπ-ροκ ελληνική μπάντα που ζει κάθε στιγμή χωρίς να το πολυσκέφτεται, γράφει αυθόρμητα μουσική για να εκφραστεί και κάνει κάθε φορά… ό,τι γουστάρει.

Το συγκρότημα καλωσορίζει τις μεγάλες διακοπές του Αυγούστου με ένα super cool τραγούδι και video clip, soundtrack της τελευταίας στιγμής για τον απόλυτα διασκεδαστικό μήνα.

Οι INCO έχοντας ήδη εμφανιστεί σε πολλά φεστιβάλ στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, στην ίδια σκηνή με τεράστια ονόματα, όπως οι Robbie Williams, Kovacs, Kasabian, White Lies, David Guetta, Wiz Khalifa και Ellie Goulding, έχουν χτίσει ένα φανατικό νεανικό κοινό.

Ένα κοινό που εμπιστεύεται απόλυτα την ενέργειά τους, τις μουσικές παραγωγές τους που συναγωνίζονται στα ίσα αυτές του εξωτερικού, τη μοναδική σκηνική τους παρουσία σε εκρηκτικά live όπου τίποτα δεν μένει όρθιο και την αυθεντικά σημερινή, φρέσκια και cool προσωπικότητα που κουβαλούν πάνω και κάτω από τη σκηνή.

Ο Ηλίας στο τραγούδι, ο Άλεξ στην κιθάρα, ο Έκτορας στα drums και ο Λευτέρης στο μπάσο, τα τέσσερα μέλη των INCO, μπήκαν πριν λίγο καιρό στη δημιουργική δισκογραφική οικογένεια της Cobalt Music και έκαναν το ντεμπούτο τους με το «Μείνε», το πρώτο τους single στα ελληνικά.

Το νέο τραγούδι των INCO έχει τον τίτλο «Ψηλά» και το υπογράφει το ίδιο το συγκρότημα τόσο συνθετικά όσο και στιχουργικά. Τη σκηνοθεσία του video clip ανέλαβε ο Λεωνίδας Μιχελόπουλος και την επιμέλεια ο Μιχάλης Παπανικολάου.

Το single «Ψηλά» των INCO κυκλοφορεί από την Cobalt Music.

 

Αφήστε το σχόλιό σας